20938  25. 12. 2010 20:35:15 - Tomiczek

Jizva na přirození

Dobrý den.
Již dlouhou (hodně) dobu sleduji na mém penisu zvláštní věc. Zespoda přirození mám takovou ''jizvu''. Když se podívám pořádně zblízka a ještě si lehce sáhnu / přejedu přes tu jizvu tak je to jasně cítit, že to je taková jizva. Jizva, ale není cítit tohle má tvar jizvy a ještě je to trochu vystouplé taková cestička. Je to takové jako maso takové tmavší než kůže. Mám to už x let ( mě je 16). Vůbec to nevadí. Není to cítit, nijak to nevadí a nevzniklo to při žádném zranění. Ještě upřesním, že to začíná uzprostřed penisu a vede to zespoda až k žaludu. Na předkožce se to přelévá do vnitřní strany předkožky a napojuje se to na uzdičku. Díky za odpovědi.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Aj keď ste sa to snažil dôkladne popísať, bez toho aby to lekár videl, tak sa nedá urobiť nejaký záver. osobne si myslím, že to nie je žiadny zdravotný problém, Sám píšete, že vám to nespôsobuje žiadne problémy, tak by som vám doporučila nevenovať tomu žiadnu pozornosť. Pokiaľ sa chcete uistiť, že to skutočne nie je nič vážne, tak vyhľadajte urológa, inak poradiť a pomôcť vám neviem.

Komentáře uživatelů ...

26. 12. 2010 18:45:17
Má to každý muž. Patrí to k anatómií pohlav. orgánov. Získali sme to v prenatálnom období v maternici keď sa rozhodlo či z nás bude chlapec alebo dievča. Chlapcom sa to zrástlo a ostala jazvička a dievčatám nie zostala vagína.
8. 1. 2011 16:24:03
a nemyslíš že to je jenom vystouplá močová trubice??

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot