20941  26. 12. 2010 1:13:39 - Stenley

Žárlím na všechno

Jsme s moji pritelkyni uz 2 roky. Hned po dvou mesicich jsme stali u obchodu a povidali si, kolem sel jeji kamarad a jen ji pozdravil a ona jeho. Mel sem spatny pocit tak jsem ji rekl aby ho nezdravila poprve nesouhlasila, ale za chvili sem ji k tomu dotlacil. Tomu klukovi sem rekl jestli ji jeste jednou pozdravi tak snim zatocim. A od te doby to se mnou je jen horsi a hosri. Zarlim na vsechno na jeji rodinu, kamarady(ktere uz kvuli me zadne nema)a dokonce i na jeji kamaradky.Zakazuji ji konicky-kolo, bojove sporty, plavani (aby se ji nic nestalo a aby snikym nemohla prijit do kontaktu) musi si kupovat obleceni, ktere neni vyzyvave. Jak sme potkali jejiho dalsiho kamarada,ktereho sem neznal tak ji pozdravil a ja uz to nevydrzel a pustil se do neho. Vubec sem o sobe nevedel a pak az se vzpamatoval od te doby jsou konflikty na denim poradku, ale svou dívku bych nikdy neuhodil! Nejhorsi je na tom ze je mi teprv 16 a ji take tak bych potreboval poradit tady abych vedel co stim,protoze nemuzu navstivit psychologa musel bych to rict doma atd. Dekuji za kazdou odpoved, ale nemuze mi nic jako ve smyslu:ze jsem ubozak atd atd. Ja zato nemuzu chci stim bojovat snazim se ale je to silnejsi nez ja.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Myslím, že je naopak perfektní, že nám sem píšete a chcete na sobě pracovat. Váš postoj k Vaší dívce je opravdu problém, není to tak správně a dříve nebo později si ji takto od sebe odeženete. "Cílem" lásky je dát si vzájemně to nejlepší, aby se nám v životě dařilo, abysme si splnili svoje sny, abysme se měli prostě dobře. Měli bychom se podporovat, dopřát si vzájemně dostatek klidu, svobody, koníčky a radosti.. Vidím, že se chcete naučit to zvládat líp, nepochybuji, že to zvládnete. Pokud se obrátíte na psychologa v některé manželské poradně, určitě o tom nemusíte říkat rodičům ani nikomu jinému. Psycholog je vázán mlčenlivostí, takže on také nikoho informovat nebude. Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

26. 12. 2010 10:55:28
to jseš teda ubožák. ale žárlení je normální.nicméně, to co tady píšeš, je jak z nějakého sna. zajdi si do poradny, popovídej si s rodiči, kamarády apod. a bohužel si musíš zvyknout, když máš tak krásnou a přitažlivou přítelkyni,na to, že ti ji každý bude okukovat a lákat do svých sítí. to je přece normální a je to pro ní pocta. Na druhou stranu bych rád věděl, proč ona má ráda tebe, takového pruďase. copak uděláš za pár let, když se třeba vezmete? budeš jí držet na řetězu? vše záleží jen na tobě.
26. 12. 2010 10:59:49
promiň toho ubožáka, chceš s tím bojovat, to je dobře. jsi ještě moc mladý, bojovat umí ale každý.
26. 12. 2010 12:03:39
jednou vetou si idiot, nedokážem pochopiť, čo vedieť ľudí k takémuto správaniu, pre mňa nepochopiteľné a keď tak rád do niekoho skáčeš, mohol by si dostať na hubu a baba ťa opustiť, aby si mal čas pouvažovať nad svojou debilitou
17. 1. 2011 4:08:29
Pokud takhle budeš dál pokračovat, brzy se na tebe tvoje kráska vykašle. To je na 100procent. Jsi chorobně žárlivý a to každou otráví a začne tě nenávidět. Pomůže ti jen léčba u psychologa.
17. 1. 2011 4:28:22
Ještě ti napíšu, co je normální ve vztahu. Normální je, když tvoje holka pozdraví všechny své kámoše, dokonce normální je, když s nima prohodí na ulici nebo na dýze pár vět nebo si nechá koupit panáka a pokecá s nima. Normální taky je, aby se oblékala jak ona chce. Ty jí můžeš říct maximálně svůj názor. Normální je,že se taky stýká s rodinou a kamarádkama. Minimálně jeden den v týdnu by měla mít tvoje dívka jen pro sebe /pro rodinu, kamarádky, koníčky/. A to samý bys měl udělat i ty. Zajít si s kámošema na pivko, zasportovat si atd. Jinak se vám váš vztah sesype jak domeček z karet. Věř zkušený ženský.Jinak před tvou holkou smekám, že vydržela ten teror už dva roky.A vsadím se, že brzy bude uvažovat o rozchodu, pokud už o něm neuvažuje teď. Je ještě mladinká a nezkušená. Kdyby byla starší, už s tebou není. Přeju ti, aby ses vzpamatoval a nech si pomoci. Jsi nemocný a měl by ses léčit. Zdravá žárlivost je normální, ale tvoje je CHOROBNÁ!!!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy