21012  29. 12. 2010 1:32:51 - raymond

Problém s vyvrcholením, bolest nad penisem

Dobrý den, prosím vás o pomoc:
Je mi 17 let, jsem heterosexuál a mám potíže s vyvrcholením při sexu. Mám řítelkyni, která mě dokáže velice vzrušit, ale při samotném aktu mám dva problémy:
1) při mazlení mě často začne bolet po stranách podbříšku nad penisem, podobná bolest, asi jako když vás někdo nakopne do varlat. Tato bolest trvá třeba celý večer. Neomezuje mě, ale není to příjemné.
2) mám problémy s vyvrcholením, ať už jde o orální, či normální sex. Erekci mám vždy, a řekl bych poměrně silnou, ale nejsem schopen se udělat - možná tak svou masturbací. Možná bych měl dodat, že jsem rok a půl poměrně dost kouřil marihuanu, s čímž jsem přestal cca před dvěma měsíci. Nyní ji nekouřím vůbec. Nevím, jestli mezi bodem 1 a 2 může být nějaká souvislost, přesto jsem bolest v podbříšku raději přidal.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Odpoveď na č.1: To je vyvolané vzrušení je to normálne, Ste v sexe nováčik, takže u vás to napätie je niekoľko násobné v porovnaní s mužom, ktorý už má pár skúseností za sebou. To sa časom eliminuje, len čo si budete viac veriť a budete si istejší.
Odpoveď na č.2: Pokiaľ pri masturbácii s ejakuláciou a samotným vyvrcholením problém nie je, tak "problém" ktorý vzniká len keď ste s partnerkou, tak bude vyvolaný opäť vašou psychikou, podvedomí a tým, že je to pre vás stále stresujúca činnosť, nechcete zlyhať, chcete byť dokonalý a ono to just nejde! Chce to čas, nemáte sa kam ponáhľať a na sex ísť pomaly a postupne. Čím si viac budete istejší, čím viac skúseností budete mať a čím dlhšie budete partnerku poznať, tým to bude lepšie. Rovnako vám k tomuto "neúspechu" pomohla aj marihuana.

Komentáře uživatelů ...

6. 1. 2011 14:05:50
Pokud máš erekci a potom nedojde k ejakulaci je bolest normální, ale pokud se vystříkáš a stejně máš bolest, radši jdi k doktorovi Marihuana má negativní vliv na sexuální výkonost, zvlášt v tak nízkém věku a pokud si kouřil pravidelně

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie