21036  29. 12. 2010 17:38:09 - Zklarda

Nic necítim, jen tlak

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že při sexu nic necítím, jen tlak. S přítelem jsem za večer dvakrát souložila a ani po druhé jsem nic necítila. S přítelem jsem spala po prvé, a vlastně to byl i můj první styk. A asi po dvou dnes jsme spolu souložili znovu a znovu nic.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Treba tomu dopriať čas. Predpokladám, že ani jedna že pri prvých svojich pokusoch o pohlavný styk nezažila hneď svoj prvý orgazmus. Často krát bol prvý styk pre nich nepríjemný, bolestivý, alebo cítili len tlak v podbrušku a žiadne vzrušenie. V oblasti sexu ste nováčik a ako všetkému sa človek musí naučiť, tak aj tomuto. Veľmi tomu pomáha masturbácia, vďaka ktorej spoznáte vlastnú sexualitu, naučíte sa svoje telo ovládať, viete, čo vám je príjemné a čo zasa nie a to môžete následne využiť aj pri styku s mužom. Veľa šťastia :-)!!!

Komentáře uživatelů ...

29. 12. 2010 18:42:39
Môže sa to stať. Nie je to nič ojedinelé. Zvlášť keď to bolo prvý krát. Musíte sa lepšie spoznať, "zohrať sa", a všetko príde. Ešte neviete čo máte cítiť, spoznáte to nebojte sa.Vydržte.
17. 1. 2011 5:40:48
Hodně žen při styku orgasmus nedosáhne. Dosáhne ho pouze drážděním klitorisu. Třeba budete patřit do této skupiny. Ale je brzy na to dělat závěry. Jen abyste věděla o té možnosti.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie