21046  30. 12. 2010 0:27:44 - laloko

Sebedůvěra

Už přes měsíc chodím s jednou slečnou, ovšem od té doby ztrácím sebevědomí. Začínám se podezřívat, že něco kazím, nejsem pro ní dost dobrý a že má na lepšího. Začínám pochybovat o sobě samém. Vůbec si nevěřím a né jenom ve vztahu ale i v životě. Prosím o radu. Nevíte co mám dělat?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Mali ste aj predtým takýto problém? Alebo ste si to až teraz uvedomili? V čom presne máte pochybnosti? Spýtajte sa Vašej priateľky prečo si vybrala práve Vás. Možno sa Vaše pochybnosti vytratia. Ak máte pochybnosti aj v iných oblastiach, stálo by za to vyhľadať psychológa a spolu s ním popracovať na sebavedomí. Občas sa stáva, že partnerka nechcene podceňuje partnera alebo opačne, no pri otvorení tejto témy si na to dajú pozor. Ak nepociťuje podceňovanie zo strany Vašej partnerky, bude to niečo, čomu treba venovať pozornosť, aby ste sa netrápili a dosahovali ciele, ktoré si zaumienite.

Komentáře uživatelů ...

30. 12. 2010 22:53:09
randit s klukama je reseni :)
3. 1. 2011 22:31:17
to máš těžké, každý se snaží být tím, čím není a nikdy nebude. pamatuj, že správná žena má ráda muže třeba jen proto, že je skromný. některé stále kladou nároky a kladou nároky, takové ale nikdy nebudou spokojeny. věř si a bude to OK. sam ti poví, jestli něco není v pořádku. jo ženy hejbou světem a chlapama zvlášť.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy