2109  29. 4. 2009 11:00:46

Jsem těhotná?

Menstruaci jsem nedostala 6 dnů, na ultrazvuku byl vidět jenom nej. váček, v ten den meškala menstruace len 1 den. Za 3 dny jsem měla vyšetřenou krev a hodnoty byli jenom 20. Sestra řekla, že to není jisté, ale může to být začínající těhotenství, že také hodnoty můžou být po potratu a ten jsem určitě neměla. Mírně mě pobolívá břicho. Jinak jsem hodně unavená necítím se nejlíp a bolí mě prsa.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takovém případě je nutné jistý čas počkat. Teď je předčasné dělat nějaké uzávěry, je na to velmi brzo. Určitě máte domluvenou další kontrolu u doktora, který buď bude sledovat hladinu těhotenského hormonu HCG, nebo vám udělá např. o týden ultrazvukové vyšetření a bude to jasné těhotenství. Takže musíte být trochu víc trpělivá a čekat na další vyšetření. Jestli by jste ale dostala silné krvácení, nečekejte, ale budete muset jít na pohotovost. V takovém případe by se mohlo jednat o samovolní potrat.

Komentáře uživatelů ...

29. 4. 2009 11:40:59
ahoj no tak taketo priznaky som mala aj ja ... a bola som tehotna.... no ale ja som potratila.... tak dufam ze chces to babo

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk