21097  1. 1. 2011 17:03:53 - Hamy

Problém s erekcí

Dobrý den,
včera jsem měl můj první pohlavní styk s partnerkou, ale bylo to o ničem, protože mě trápila neúplná erekce. Ještě nikdy se mi to nestalo a docela mě to trápí, při masturbaci s erekcí problém nemám. Prosím vás co to může být? Mohl by to být psychický problém z toho poprvé ? nebo třeba alkohol? Ted mi bylo 18 let.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Môže to byť oboje. Pokiaľ nemáte problé, s erekciou keď masturbujete, nie je dôvod, aby ste mali problém pri pohlavnom styku. Bude to asi napätím z toho prvého razu. Tiež je otázka koľko alkoholu ste vypili, lebo alkohol spôsobuje síce subjektívne vyššiu túžbu, ale páni nie sú schopní potom udržať erekciu. Takže skúste to na budúce bez alkoholu a keď Vám to nepôjde, požiadajte partnerku nech Vás skúsi ona dráždiť, aspoň sa takto viac spoznáte!

Komentáře uživatelů ...

Tatiana91
1. 1. 2011 17:08:16
ahoj, podla mna si nemal pit alkohol. Raz sme to s priaetol prehnali a potom mal problem s tym aby sa mu postavil a ostal stat. takze ak ti mozem poradit aj ja, tak nemiesaj sex s alk. bez toho budes tam vacsi zazitok a budes si to uzivat viac ako s naliatou hlavou ;-)
17. 1. 2011 5:37:09
Nejspíš to byly nervy nebo alkohol.Pokud je to při mastrubaci OK, není důvod se znepokojovat, chce to jen čas a nestresovat.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie