21102  1. 1. 2011 22:15:20 - roky

Pevný penis i mimo erekci

Dobrý den.
Měl bych otázku ohledně mého penisu.Nevím,jak to nazvat,ale mám ho celkově "pevný",jak je vidět na obrázku,tak mi nevisí,jak by měl a při stopoření je strašně tuhý, že mi nejde vůbec sehnout,např.při souloži s partnerkou nemůžeme mít ani polohu na koníčka a podobné,protože jej nesehnu ani do rovna a když jo docela dost to tlačí a partnerku taky,takže toho nemáme moc na výběr. Proto se chci zeptat jestli je to v pořádku nebo jestli by se stím nedalo něco dělat. Děkuju za názory.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Pevný penis i mimo erekci

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ máte penis pevný aj mimo erekciu a pohlavnú stimuláciu, tak by bolo vhodné vyhľadať urológa. Po ejakulácii má penis opäť zmäknúť a ochabnúť, nemá byť pevný pokiaľ ja viem. Ale nie som v tejto oblasti na slovo vzatý odborník, preto vyhľadajte urológa.

Komentáře uživatelů ...

2. 1. 2011 7:58:34
Pri stoprení sa od penisu priam "vyžaduje", aby bol pevný!! a neohybný!! Takže nejakými cvikmi s jeho ohýbaním si môžete priviesť akurát úraz - napriklad zlomenie penisu. Takže robte len to čo vás nebolí, veď ruku tiež na silu neohýbate alebo nenaťahujete len to čo to dá. A tu "pevnosť" i mimo stoporenia no každý to má trochu inak, niekto má špongiu a vy toto. Veď to nevadí.
2. 1. 2011 12:05:49
toto je obr tvojho stoporeneho penisu alebo penisu v klud stave?
roky
2. 1. 2011 14:36:31
no právě,že v klidovém stavu.
5. 1. 2011 16:24:45
dobry den. vas pohlavny ud je v kludnom stave pevny myslime preto, mozno mate problemy s tlakom alebo mate narusenu prostatu alebo sval co uzatvara privod krvy do pohl. udu
5. 1. 2011 22:30:14
A je to kdyztak velký problém nedalo by se stím něco dělat?
6. 1. 2011 10:11:33
Nechcem vás zarmútiť, ale ďalšie fotky radšej nevkladajte. Jednak to už nie je treba a jednak vás niekto provokuje. Vy ste úplne v poriadku a ten "problém" nie je vôbec problém. Každý sme iný a inak nám "SEDÍ". Radšej pouvažujte ako to využiť pre váš a vašej partnerky prospech. Poz. pre Kačenku - mrzí ma že je veľa otázok nezodpovedaných. Ak je nejaký problém s odpoveďami bolo by vhodné to uviesť na stránke a jej užívateľov o tom informovať. Bolo by škoda stratiť dôveru mladých a ostatných dopytujúcich sa, pretože vidieť že o túto stránku je veľký záujem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie