21156  3. 1. 2011 19:03:25 - hvezdicka

Menstruace po zamlklém potratu

V červnu minulého roku jsem prodělala zamlklý potrat. Operace a výškrab proběhly v pořádku. Od října se s přítelem snažíme otěhotnět, ale zatím se nedaří. Chci se zeptat na menstruační krvácení. Již od října je velmi slabé, jen spíše špinění nebo narůžovělý výtok. Trvá asi tak 3-4 dny a vychází to skoro přesně na termín menstruace. Jen to vlastně menstruace není. Nevím tedy, jestli je to normální a zda si můžu normálně podle toho počítat plodné dny. Bolesti při menstruaci také žádné nemám. Předem moc děkuji za odpověď. Terka

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Problém bude v raste sliznice maternice, že je príliš nízka na to, aby sa v nej oplodnené vajíčko uhniezdilo, preto doporučujem aspoň jeden cyklus odsledovať ako ovuláciu, tak aj hrúbku sliznice maternice pred menštruáciou. K tomu je nutné sa objednať k lekárovi okolo 11 až 12 dňa cyklu (prvý deň cyklu je prvý deň krvácania). Po kyretáži sa toto stať môže.

Komentáře uživatelů ...

hvezdicka
18. 1. 2011 19:33:40
Dobrý den, dnes jsem byla u lékaře. Udělal mi ultrazvuk, říkal, že sliznice v děloze je dostatečná. Ale viděl tam ještě něco, prý to těhotenství není, ale doporučil mi zajít si na laparoskopii a hysteroskopii. Bohužel tomu moc nerozumím, zda jde o něco závažného či nikoli nebo jak toto vyšetření vůbec probíhá. Můžete mi, prosím poradit, zda se mám něčeho obávat nebo jde pouze o banální vyšetření. Moc děkuji za odpověď. T.
Kacenka [Porodní asistentka]
6. 3. 2011 9:38:25
Bohužiaľ na to vám zrejme neodpoviem, pretože neviem, čo tam lekár videl. Samotných výkonov sa obávať nemusíte. Pokiaľ sú robené len za účelom diagnostiky, tak do 2 až 5 dní po ich realizácii ste doma. Vyžadujú si krátku anestéziu.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky