21164  3. 1. 2011 22:32:37 - Minie

Problémy se stopořením

Dobrý den,
přítel má problém s udržením erekce.Ráno má erekci v pořádku, když se mazlíme tak je taky vše v pořádku, ale jakmile se chceme milovat dochází k tomu, že penis nevydrží ve stopořeném stavu.Již to jednou řešil na urologii,ale nepomohli mu, předepsal mu cialis, s ním to bylo v pořádku.Přítel si myslí, že by to mohlo být psychikou.Tento problém trvá již 3/4 roku a je nepříjemný pro nás oba. Je lepší se obrátit na sexuologa? Ten doktor mu předepsa ještě nejaké tablety na prokrvení,ale nic nepomohlo. Děkuji A.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ sa už raz problém u partnera objavil, tak rozhodne je vhodné vyhľadať opäť lekára ako sexuológa, tak aj psychológa. Obaja urobia všetko pre to, aby našli kde je prameň jeho problémov a možno sa to zvládne aj bez podporných liekov. Rozhodne je to vhodné riešiť.

Komentáře uživatelů ...

4. 1. 2011 7:02:22
Skúste naše rady budú skôr doplnkové. Ale u odborníka máte väčšiu šancu.
4. 1. 2011 16:41:42
i nervozita úspěšný sex zabíjí. třeba i strach z otěhotnění. berete antikoncepci nebo používáte kondom?
4. 1. 2011 22:53:46
Ano beru celou dobu antikoncepci, partner drive nemel partnerku v dlouhodobem vztahu,tak nemuze posoudit jak dloho potize ma.Jen nevime jestli je elspi zkusit sexuologa kdyz jsme u neurologa neuspeli,alepson se nam nezdal ten pristup.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie