21167  4. 1. 2011 0:01:33 - hemerlicek

Nechuť k sexu/ problém ve vztahu

Dobrý večer,
chtela bych se poradit se s vym problemem. Je mi 30let a mam problemy s nechuti k sexu. Žiju se s vym partnerem uz pet let a mame spolu triletiho syna, no uz asi rok na sebe pozoruji, ze vubec nemam chut na sex. Se zacatku to bylo jen par tydno a pak to zase prislo samo,no ted je to uz porad a prinasi to problemy v mem partnerskem zivote. Partner ma chut se milovat a dela vse co mam za normalnich okolnosti rada,jenomze semnou to nic nedela. Musim dodat a myslim si ze to ma taky s tim neco spolecniho, že partnerovi se jeste bez me pomoci nepodarilo abych dosahla vyvrcholeni. Je mi to moc trapni a hloupe, kdyz si musim pomahat sama,abych vubec neco se sexu mnela,nevim co mam delat,nechci aby se nas vztah kvuli tomu rozpadl,nebo aby si muj partner nasel milenku protoze mu chybi sex a druhym problemem je ze jsem zistila, ze mne zaceli vzrusovat sexualni sceny lesbicek,i pri sexu myslim na to. Je to problem. Ja nevim co mam delat, prosim poradte mi

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Sexe sa role nerozdeľujú, a rovnako nie je pravidlom, že muž musí bez akéhokoľvek pričinenie doviesť ženu do orgazmu. ČO ak tá žena patrí do tej skupiny žien, ktoré nikdy v živote nedokážu dosiahnuť orgazmus? Pokiaľ ale viete ako na to, tak prečo si nepomôcť?!? To je úplne normálne. Buď to dokážete sama alebo s pomocou partnera, ktorého to naučíte! Na čo si pri styku predstavujete a čo vás vzrušuje nie je nič zlé. Aj mnohým mužom sa to páči. ta sa partnerovi kľudne s tým zdôverte a spoločne si také scény pozrite, možno to je cesta, ktorou by ste sa mala spoločne mali uberať a v tom nájdete uspokojenie obaja. Nemáte sa čoho obávať!!! Treba hlavne o svojich predstavách a pocitoch komunikovať! Keď viazne komunikácia, je po vzťahu!!! To si pamätajte!

Komentáře uživatelů ...

4. 1. 2011 16:34:34
radikální řešení. buď si vzít k sobě tu druhou a milovat se ve třech, nebo začít nějakou tu terapii. počas manželství se může ztratit chuť na sex. a někdy je to obráceně. mnohdy ženy až po 40tce začnou pořádně sexuálně žít. je asi důležité mluvit o tom s partnerem.
17. 1. 2011 5:34:34
Nemyslím si, že byste byla lesba, jen vás vzrušuje to, jak se lesby něžně mazlí. A to musíte naučit manžela. Sám na to nepřijde. Nestyďte se o tom mluvit. Musí se vás naučit dráždit tak, jak se dráždíte vy sama, abyste dosáhla orgasmu. Budete typ jako většina žen, kdy orgasmu dosáhnete asi jen drážděním klitorisu. Pokud byste byla lesba, nemá cenu manžela nic učit, bylo by to zbytečné. Uspokojí vás jen sex se ženou.
21. 1. 2011 22:52:40
problem je tom,ze se stydim o tom s manzelem mluvit,on o tom nic nevi a ja nedokazu o tom mluvit..mam strach s jeho reakce,pripadnem nepochopeni..myslim ze oba dobre vime ze neco neni v poradku,ale ja mam strach promluvit,co kdyz to nepochopi a bude se na mne divat ..tak trochu jinak?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie