21184  4. 1. 2011 14:46:52 - Davidek01

Předčasná ejakulace a léčba?

Dobrý den.
Je mi 25 let a již trpím předčasnou ejakulací.Při pohlavním styku s partnerkou, se kterou žiji již 3 roky se vždy hotový během několika málo minut.Když máme předehru, kdy ona si pohrává s penisem a při předehře dojde z m,é strany na orální sex mám poxcit že už se udělám, ale to naštěstí nehrozí.při následném pohlavním styku mám ejakulaci hned jak do ní poprvé strčím penise. Byl jsem v léčbě jednoho urologa, který mi na tento problém předepsal antidepresiva, tj.Citalopram.Na začátku mi předepsal 20 mg, ale po čase jsem ho na chvíli vysadil a pak asi zhruba na rok začal brát opět Citalopram, tentokráte ale jen 10mg. Při braní těchto prášků byla má ejakulace lepší, ale nyní když jsem je vysadil je to uplně tak jak to bylo před tím než jsem je začal brát poprvé. Nevíte prosím nějaké vhodné řešení, aniž bych musel brát nějaké antidepresiva dlouhodobě?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ to nie je skôr ako zahájite styk alebo do jednej minúty od milovania, tak vlastne predčasnou ejakuláciou netrpíte. To, že styk uspokojí len vás a nie partnerku, to je iný problém a vy by ste sa mal naučiť trochu viac vnímať potreby partnerky, dávať ich na prvé miesto pred vlastným vyvrcholením. Musíte nájsť súlad a vy sa musíte naučiť ejakuláciu ovládať. Všetko sa to dá, len to treba cvik a vnímanie potrieb toho druhého a podľa toho tempo styku prispôsobiť a podriadiť. Skúste pred samotným stykom masturbovať alebo používajte kondóm so znecitlivejúcim gélom.

Komentáře uživatelů ...

4. 1. 2011 15:57:02
jo chlapče, to chce trpělivost a cvik. milovat a milovat.a možná to bude lepší.
4. 1. 2011 19:10:48
V 25 ke je to bezný problém, skus pred stykom masturbovať. Po case tento problem zaniká, o liecbe sa nedá hovoriť, chce to len cvik.
5. 1. 2011 5:24:26
Vyhľadajte na týchto stránkach otázky s predčasnou ejakuláciou, odpovede sú s radami, ktoré by ste mohol odskúšať. Ak sa vám to do pol roka nepodarí upraviť je možné riešenie medikamentózne a lieky vám predpíše urológ.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie