21211  5. 1. 2011 8:01:18 - tibo

Ako sa zbaviť toho silného tlaku v semenníkoch?

Zdravím,
chcel by som sa vas opytat ci sa da aj nejako inaksie zbavit toho silneho tlaku v semennikoch a pocitu masturbovat. Dost casto ma rozbolela hlava v zadnej casti a to dost silno, bol som aj u lekara, 5minut som tam rozmyslal ako mu to povedat bolo mi to trapne no odhodlal som sa. Lekar ma odporucil na ctcko a aby som nemasturboval. No je tomu dost davno tusim 2 mesiace a uz sa to neda vydrzat nemasturbovat. Da sa ten pocit nejako potlacit ? Dakujem, Tibor 16r

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, o inom spôsobe uvoľnenia neviem :-). Asi len tak, že na to nebude myslieť a stále si to pripomínať a počítať dni, čo ste to nemal. Musíte si myseľ zamestnať inými činnosťami.

Komentáře uživatelů ...

5. 1. 2011 10:22:27
tomu nerozumiem? meles dve na tri. bolest hlavy tlak v semenikoch a pocit masturbovat... ked treba masturbovat tak masturbuj nechapem a co je silny tlak v semenikoch lekar nasiel nieco ?
5. 1. 2011 10:22:55
Váš organizmus je mladý a má svoje požiadavky. Tak ako dýchate ( to si ale neuvedomujete, že sa to deje ), potrebujte jesť, (telo si to vyžiada pocitom hladu keď sa pozabudnete najesť), spať, potrebuje i naplniť sexuálny pud. Ten je zvlášť silný v období dospievania. Nemôžete váš organizmus v podstate nijako klamať a neriešiť to. Ak nebudete dlhšie masturbovať organizmus to v podstate bude riešiť nočnou polúciou. Ale nemusí to stačiť. Ak vás pri masturbovaní boli hlava nemusí to byť z toho. Je pravda, že v tedy dochádza k zrýchleniu tepu, tlaku krvi, ale nemôže to byť u vás spôsobené i vyčítkami z toho že to robíte? Určite ste sa dočítal, že dnes sa presadzuje názor o neškodnosti masturbácie. A škodí len toľko koľko sami dovolíte. Raz za čas i ak máte voči nej výhrady nič neporušíte, nikomu ani sebe neuškodíte. A v takom veku je podobné uvoľnenie bežné. Predsa nechcete byť tlmený nejakými tabletami.
5. 1. 2011 12:34:07
Malátnost, motání hlavy, někdy i bolest hlavy po doznění orgasmu, to je úplně normální průvodní jev po masturbaci, obzvláště v tvém věku. Případně i náhlá špatná nálada. Já tomu říkám postkoitální kocovina - opadne vzrušení a euforie a dostaví se otrávenost. Postupem věku se to zlepší, bude se dostavovat spíš pocit ukojení, uvolnění, příjemné únavy.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie