21223  5. 1. 2011 14:04:51 - elizabet8

Tabletky na potenciu

Dobrý deň,
ja mam 45 rokov, moj manzel ma 46 rokov, manzel zacal uzivat tabletky DRAGON POWER na potenciu, so mnou má sex tak asi 2-3 krat do tyzdna, ja viem že ma este aj milenku, aj ked mi to nepovedal, viem ze ma podvadza. Chcela by som sa opytat, ci tie tabletky nemajú nejaké vedlajsie ucinky, ci to neskodi na zdravie a ci nahodou aj neurýchluju uplnu inpotenciu, lebo som pocula, ze taketo tabletky po case sa stavaju návykovými, a potom uz prestanu ucinkovat. Mám strach ze manzel ostane inpotentný a este by som sa chcela spytat, ze ako casto sa mozu tieto tabletky / DRAGON POWER / užívat, aka prestavka, kolko dni by malo byt medzi jednotlivymi tabletkami, alebo sa mozu uzivat ako cukriky? Kedy mate chut, lepsie povedane mozu sa uzivat tabletky po tabletke? Ďakujem a prajem krásny den.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Skoro každé lieky, ktoré nie sú na prírodnej báze majú vedľajšie účinky a sama si ich môžete prečítať v príbalovom letáčiku. To nedokážem adekvátne posúdiť, nie som lekár, takže manžel by sa mal o užívaní lieku hlavne poradiť s lekárom urológom/sexuológom. Nie je vhodné tieto lieky užívať bez doporučenia od lekára!

Komentáře uživatelů ...

5. 1. 2011 16:59:12
kurňa, to je otázek. tak muž má sex 3Xtýdně s vámi a ještě má milenku??? a proč teda bere ty prášky???to je gigolo??? já bych je hned přestal brát.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie