21228  5. 1. 2011 15:54:50 - nevim

Černé flíčky na penisu?

Dobrý den,
je mi 13 let a mám už déle na penisu, takové jakoby černé flíčky, pohlavní styk sem pochopitelně nikdy neměl. Sem zdravý, nikdy jsem neměl s ničím žádné problémy. Vůbec to necítím a je to jen na kůži, pod to není. Je to hlavně z dolní strany, ale i z přední. Vypadá to nějak jako stará kůže, ale je to vůbec v téhle oblasti možné? Prosím o pomoc, děkuji. (viz Foto)

Černé flíčky na penisu?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Prepáčte, ale kvalita tej fotky je tak špatná, že ste ju ani posielať nemusel, nič nie je na naje vidieť! Takže pokiaľ ste nikdy nemal pohlavný styk a nemáte s tým žiadne problémy, len to že je to inak sfarbené ako ďalšie časti tela, tak to skôr bude spôsobené pigmentáciou ako nejakým zdravotným problémom.

Komentáře uživatelů ...

5. 1. 2011 17:18:25
Ta fotka je špatná, nedá se nic poznat. Ale je možné, že jsou to ucpané póry na kůži. V tomto věku se víc potíš (obzvláště v oblasti genitálií a podpaží se člověk dost potí) a kůže vylučuje maz, na který se nabaluje prach a špína a ta ucpává póry. Chce to víc se věnovat hygiéně, pravidelně se mýt, nebo se ti nadělají beďary a budou hnisat a bude to svědit a pálit... Zkus to, třeba se to častějším mytím odstraní.
nevim
5. 1. 2011 17:51:28
Špína to není na 100% je pravda, hraji fotbal a hodně se potím. Něco podobného jsem měl i na tříslech, ale máma i trenér usoudil, že je to z potu, ale to bylo spíš do červena.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot