21246  6. 1. 2011 1:36:49 - Adriana123

Krvacení v 5tt

Zdravim,
jsem cca 5tt. a asi pred tydnem jsem mnela styk z pritelem, pote jsem na druhy den zacala krvacet, nejpr to byli srazeniny jako u menzesu, tak jsem sla na pohotovost ale tam jsem se nic nedozvedela, rekli mi jen aby bila doma v klidu. Tak jsem zasla ku gynek. a ten mi predepsal UTROGESTAN, ale krvaceni neprestalo, ted je to jasne cervene trosku z hlenem teda ne jako cista krev kdyz se porezete. Poslednu menstruaci jsem mnela 30.11.2010, Tak se chci zeptat, jestli to je posledna menstruace, nebo je to samovolnxy potrat? bolesti nemam, jenom tlaky jak u menzesu. Prosim muzete mi nekdo rychlo odepsat, docela jsem ve stresu, nechci o to prijit! DEKUJI

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud jste měla potvrzenou graviditu, pak je nutno zkontrolovat pomocí ultrazvuku, jak těhotenství dál prosperuje. Zda není přítomen hematom nebo nedošlo k potracení. Určitě užívejte předepsané léky a dodržujte klidový režim bez pohlavního styku.

Komentáře uživatelů ...

10. 1. 2011 17:48:34
Dobry den, krvacanie v tomto tyzdni byva pomerne caste, niektore zeny tvrdia, ze bolo u nich aj niekolko dni a nakoniec bolo vsetko v poriadku. Pokracujte v predpisanej liecbe, urcite bude vsetko dobre...ak to tak ma byt. drzime palce!

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk