21281  7. 1. 2011 10:29:05 - Hanhur

Jak se chovat k bývalému partnerovi?

Dobrý den,
už sama nevím co dál, tak prosím o radu. Přítel se se mnou před skoro 3 měsíci rozešel (moc mě to bolelo, já rozchod nechtěla). Všechno jsme ukončili avšak mi zůstaly klíče od jeho bytu (ani nevím proč, jak jsem si balila věci, tak jsem mu je nestačila dát zpět). V posledním měsíci se mi ozýval a chtěl se vidět (sešla jsem se s nim asi pětkrát, pozval mě na večeři, znovu jsme spolu spali, byli spolu na horách). Když jsem chtěla vysvětlení, tak mi řekl ať nic neřeším a že neví a klíče nechtěl vrátit (ikdyž jsem mu je několikrát chtěla vrátit). Nakonec jsem to nevydržela a přímo se ho zeptala jestli se chce vrátit (nechci mu dělat milenku), řekl že návrat neplánuje. Teď jsem v situaci, kdy mám stálé klíče od jeho bytu, za měsíc bychom měli jet společeně na 2 dny na hory. Nevím co dělat...mám ho stále ráda, ale ta jeho hra mě už nebaví, nejraději bych ho nenáviděla (jen kdybych to dokázala). Poraďte mi, jaký je Váš názor na mnou situaci, jsem slabá a zoufalá. Děkuji

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Ste v neistote a ste ju ochotná akceptovať len preto, lebo dúfate v zmenu. Ale sama cítite, že šanca na zmenu je minimálna ak vôbec nejaká. Váš partner od Vás chce spoločnosť, lebo mu to takto vyhovuje, no nechce záväzky. A je len na Vás, či v takomto vzťahu budete pokračovať, ale za jeho podmienok alebo sa definitívne porozprávate a prípadne rozídete. Vtedy mu kľúče vráťte a snažte sa intímny kontakt s priateľom určite prerušiť, inak si budete len zbytočne jatriť rany.

Komentáře uživatelů ...

7. 1. 2011 14:33:10
Jak jak..tahá ta za nos...Chce s tebou trávit šas, chce s tebou sex, ale hovorí že ta nemiluje a že ta nechce za partnerku...vykašli sa nanho...bud silná "čo bolí to prebolí" ...je tu plno iných chlapov ..
7. 1. 2011 15:54:57
pravda/! on potřebuje jen sex a žádné závazky okolo. mno i tak se dá žít, ale to ty asi nechceš. ať si najde jinou holku na hraní a ty si najdeš jistě hodného chlapce. PS: řekl ti důvod rozchodu?????
Hanhur
8. 1. 2011 11:54:02
Byli jsme spolu semd let, ještě v létě mě pozval na dovolenou, pak mi řekl ať se k němu nastěhuji a za dva měsíce najednou konec. Vlastně, když se nad tím zamyslím, tak ten důvod mi nikdy neřekl, jen něco ve smyslu, že už to tak dál nechce.
17. 1. 2011 3:55:04
Chce tě jen na sex než si najde nějakou jinou pro vážnější vztah. Nejlepší rada - vykašlat se na něho. To ale nedokážeš, protože ho stále miluješ, takže rada číslo 2.Scházej se s ním dál, ale taky to neber vážně a rozhlížej se kolem sebe a scházej se s dalšími kluky. Až se zamiluješ do někoho jiného, s gustem ho nakopni do zadku.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy