21302  7. 1. 2011 22:58:29 - erin

Bojím sa i samotného styku

Dobrý den,
již z tohoto problému šílím a nevím si rady. S manželem jsme již přes 10 let, máme spoku krásné dítko, jsme spokojení a šťastní, je milý a něžný, ale problém je u mne sex.
Za prvé nemůžu vůbec zvlhnout, manžel mne jako muž vzrušuje, ale když dojde na mazlení, jsem úplně jak sahara :-(. Po té, když jej chci uspokojit, tak to prostě nějak vydržím a pak mne styk bolí a je nepříjemný. Snažíme se večery se zpříjemnit vínkem, víčkami, lubrikač. olejem. Manžel je milý a nakupuje různé gely atd. Minulý týden jsem se přistihla že při takovém večeru se šíleně všuse drbu a jsem z toho nervozní. Bylo to z čekání na sex, je to šílené, už jsem z toho "nervní". Co máme dělat? Vynechávám nyní i antikoncepci a nechám si dát DANU, neboť mám pocit, že mne stersuje i samotné večerní pozření piluky. Jsem zoufalá, prosím poraďte, nerada bych o manžela přišla, ale je to strašné, nedivila bych se. Nejsem ani aktivní, neboť celá stuhnu a vyčkávám a bojím se samotného aktu. Děkuji velmi předem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ nemôžete sama zvlhnúť, tak riešením je používanie vhodného lubrikačného gélu bez akýchkoľvek prísad a príchutí. Radím používať gély na báze silikónu, stačí aplikovať len jeden krát a vydrží celé milovanie! Tým, že u vás tento problém je nejakú tú dobu, tak sa u vás vytvoril psychický blok a automaticky z toho máte strach a obavy! Takže aj keby ste zrovna chcela, nedokážete sa uvoľniť, lebo viete, čo vás po styku čaká a tá predstava veľmi vzrušujúca nie je. Preto by ste to mala riešiť za pomoci psychológa. Hlavný problém práve vidím vo vašom psychickom stave! Rovnako vyhľadajte gynekológa, aby vylúčil prípadnú patológiu, nedostatočné zvlhčenie obvykle súvisí s nižšou hladinou estrogénov. A tiež spoločne pouvažujete na výberu vhodnej antikoncepcii, pretože aj to je pre vás stresujúce a automaticky sa to na konečnom prežívaní styku podpisuje!!!

Komentáře uživatelů ...

8. 1. 2011 6:08:57
Je to psychiku verím vám. Už ste vyskúšali toho dosť. Ozaj vám iné nezostáva len sa obrátiť na odborníka. Pretože sa ozaj javí po fyzickej stránke v poriadku skúsil by som sexuológa. Je možné, že máte nejaký psychický blok, ktorý vás ovplyvňuje po sex. stránke. ( a podla toho čo píšete sa to stupňuje). Skúste najprv sama sa poradiť. Držím palce.
8. 1. 2011 21:50:45
nwm jestli sem muzu aji ja w mem veku zasahnout,ae taky docela rada pockym na odpoved co vam sem napisi,protoze sem na tom podobne.je mi sice 16,ae prvni 3 mesice jak byl pro me sex novy byl fajn,ae ted uz me nejak NEBAVI!pritel je kvuli tomu na me vecne nastvany a nerozumime si a me to mrzi.ae co mam delat kdyz proste ten sex nechci.samotny sex mi tolik nevadi ae je neprijemny.a nejradsi mam kdyz je konec protoze vim ze zase dlouho nebude!doufam ze vam to vyjde.vas manzel je uzasny muz kdyz je tak pozorny.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie