21349  9. 1. 2011 12:46:37 - Lenn

Nedosažení uspokojení u muže

Dobrý den,
mému manželovi je 52 let a při pohlavním styku máme tento problém: nemůže i při dlouhé souloži dosahnout uspokojení a orgasmu i když má penis stále ztopořený. Myslím, že celkem často masturbuje. Obávám se, že pro něj nejsem již tak přitažlivá a že ho nevzrušuji. V čem může být problém? Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
pravý problém môžete zistiť len vy sami, alebo za pomoci sexuológa/urológa. Hlavne ak tento problém sa objavuje už nejakú tú dobu. Pokiaľ ale manžel pri masturbácii problém s vyvrcholením nemám, tak pri pohlavnom styku, to bude skôr psychický problém. V dlhodobejších vzťahoch, prirodzene dochádza k upadaniu vášne, Nie je to ale ničí vina, preto to treba spoločne riešiť a aj sexualitu vo vzťahu nejak okoreniť a obohacovať. K tomu je však nutná komunikácia!!! Skúste si o tom pohovoriť,a lebo kľudne vyhľadajte aj odbornú pomoc.

Komentáře uživatelů ...

9. 1. 2011 16:20:49
Každý dlhodobý vzťah sa časom trošku "otupí". Zovšednie. Skúste hľadať motívy opätovného vzplanutia i keď to nebude ako pred 20 rokmi. Spoločné chvíle a činnosti robia zázraky. Vychádzky, filmy, pobyty na horách apod. Vyskúšajte.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie