21352  9. 1. 2011 13:59:34 - zabka

Bolest pochvy po styku

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že jsem asi nějak úzká, když do mě kluk proniká, protože mě to bolí. Po chvíli už je to lepší když jsem vlhčejší nebo máme kondom, ale když on pak chce sex ještě jednou třeba ráno nebo někdy i 3x za noc. Tak už mě to bolí víc a víc. Tak se mi zdá že moje pochva "vydrží" jeden styk, a pak to je už horší, bolí to i když už při prvním pronikání začíná bolest, a můj kluk ho nemá zrovna nejmenšího, kdyby ho měl menšího tak by mě to tak nebolelo, ale problém je ta jeho šířka, nevíte co bych mohla dělat abych byla "roztáhnutější", abych zvládla jak širší a větší, tak i malý penis, nebo moje pochva prostě není tak "prostorná na šířku", tak mě to bude bolet s ním už pořád. Jestli se to nedá nějak přizpůsobit, něco s tím udělat, nebo se nic nedá dělat s tím že jedna holka ji má "širší" a nemá problém s velkými penisy, a druhou to zase bolí? Je mi líto že ho někdy musím odmítnout, když ho miluju a on by chtěl zrovna, ale mě pochva bolí kolikrát ještě 2dny po styku( a cítím to i u čůrání) a až 3.den je zase v pořádku, že nepociťuji nějakou nepříjemnou bolest z předešlého „protahování tam a ven“. Chci aby sex byl emocionální zážitek s mám partnerem bez takovýchto obtíží, jak se tomu dá předejít, když je holka moc "úzká" na partnerův úd? Děkuji moc za rady!

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak to je úplne prirodzené, keď máte styk 3 x za noc, tak koho by to nebolelo? Niekedy menej je viac! Pokiaľ vám to je nepríjemné, tak proste nemajte tak často styk. Skúste mať styk á 3 dni a len jeden krát za deň a porovnajte, či to nebude lepšie. Pokiaľ nie ste so začiatku styku dostatočne vlhká, tak na začiatok použite lubrikačný gél a partner nech sa dostatočne venuje predohre. Pošva každej ženy je prispôsobivá akémukoľvek veľkému penisu. Samozrejme ak muž je viac "obdarený", tak musí byť k žene ohľaduplnejší a voliť také polohy, aby jej to bolo príjemné. vyhýbať sa silným a veľmi hlbokým vnikaniam. Verte mi to ani jednej žene príjemné nebude. Musíte sa s partnerom zladiť a nájsť spoločný kompromis, potom verím, že styk bude skutočne vaším veľkým emocionálnym zážitkom a nie len dvojdňová spomienka na bolesť!

Komentáře uživatelů ...

26. 1. 2011 18:52:57
Jde o to, že mě to bolí i po chvilce, i když máme sex kratší, jednou za noc nebo prostě jednou odpoledne, tak to prostě v sobě cítím ještě 2dny poté, že pochva není jako normálně, že mě to uvnitř trochu bolí a pokud by hned poté byl další sex tak by to bolelo dost kdyby svůj velký penis zasunul zase...vzhledem k tomu, že chlap by mohl sexovat pořád, a já tak jednou za 3 dny, tak bude muset se mnou spát méně často, i když možná nepochopí že mě to bolí pár dnů... když mám sex s někým kdo má malý penis tak mi nedělá problém sex zase druhý den, ale pár dnů trvá než přestane bolest, když ho má partner velký, širší. Prostě mi přijde že jsem moc úzká na ty větší...a to se asi nedá změnit, nějak se uvnitř "rozšířit"...myslím že existují holky s větším průchodem a s menším, i zvenku jsem si všimla že sestra mít problém s tím nebude, má ji prostě větší už "odspodu" to jde poznat... takže s tím nejde nic dělat že? více zvlhnout, to pomůže jen trochu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie