21364  9. 1. 2011 18:44:11 - devucha

Styk před 10 dny

Dobrý den.
Před 10 dny jsem měla s přítelem pohlavní styk a mám obavy,že můžu být těhotná. Antikoncepci nepoužívám, byl to můj první sex. Chránili jsme se kondomem a přítel trvdí, že vše bylo vpořádku. Moc ho miluju a věřím mu,ale další tři dny mi nebylo dobře. Bolela mě hlava a píchalo v břichu.přítel si je na 100% jistý,že těhotná být nemůžu,ale kvůli těmto potížím jsem pořád nervozní, že můžu být těhotná. Udělal se 3x, ale vzdy do kondomu, ktery nebyl po styku vubec poskozeny. Myslíte,že bych mohla byt těhotná? Bylo to období přesně mezi dvěma menstruacemi.A proč přišly tyto nevolnosti? Moc děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud jste použili kondom a nedošlo k jeho porušení, pak se gravidity obávat nemusíte. V případě, že se nedostaví menstruace v očekávaném termínu, udělejte si pro jistotu těhotenský test. Jinak se také můžete se svým gynekologem poradit o spolehlivější antikoncepci, abyste předešla dalším obavám.

Komentáře uživatelů ...

24. 1. 2011 14:50:29
Děkuji za odpověď,která mě uklidnila,ale po trech týdnech od pohl.styku se nedostavila ještě menstruace.Naopak jsem začala špinět.Bála jsem se a udělala si dva testy po třech dnech a oba byly negativní.Menstruace však pořád do dneška 24.1. nepřišla.První den poslední menstruace byl 21.12.Je možné,že se spozdila,protože jsem byla dost nervozní i kvůli škole,ale proč mám tedy to špinění? Myslíte,že testy mohly ukázat špatný výsledek?První test jsem zkusila tři týdny po styku a druhý dnes.Prosím poraďte.Moc děkuji za odpověď.PS: svého gynekologa ještě nemám.Je mi 17 a k návštěvě až doteď nebyl důvod:-)

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk