21395  10. 1. 2011 17:09:09 - arny

Hirsuties papillaris či condylomata accuminata

Dobrý den, vím těchto témat je tu spousta. Ale fakt vidim někdy prostě obrázky kde mi to nějak nezdá. Připadá mi to jako condylomata accuminata a stejně vidím odpověď že to je normální. Mám něco obdobného jako tady na obrázku
http://www.omimine.cz/Storage/Photos/634257588492438829-oj1ve1tf112qbp4msar0nv1a-403cc3ff-ba45-4c32-99aa-1a75a438cc29.jpeg
(mám nekvalitní foťák.. kdyžtak se omlouvám autorovi za převzetí obrázku, nebo jestli byste opravdu potřeboval/a foto, stačí říct)
Pupínky, tam mám dlouho .. 2-3 roky ale až před 2 roky jsem se odhodlal jít za svým lékařem.
Byl jsem už 4x možná i víckrát u kožního doktora, měl sem i snad 3x mastičku "WARTEC" i sem zvažoval odstranění pupínků pomocí laseru. Nakonec doktor usoudil, když mi mastička nepomohla, že jsou to hirsuties papillaris. Ale pořád nějak nemám 100% jistotu. Protože když jsem si to mazal, tak dlouho nic, a ke konci když mi mastička docházela. Se to začalo ztrácet, a zase mi trvalo 2-3 měsíce než jsem se tam dobelhal znova. A takhle se to opakovalo asi 3x. Po 3. jsem tam šel hned po měsíci, co jsem užíval mastičku. Nějakým záhadným způsobem to začalo mizet. Tak mi řekl ať zkusím odstraněním LASEREM. Jel sem ke specialistovi(plastik), a ten mi řekl že si myslí, že je to HIRSUTIES PAPPILARIS. A mám to už pomalu 3/4 roku a trošku se mi to zvětšilo.
Někdy mě to bolí, když mám stopořený penis a přejedu po těch pupínkách lehce prstem, tak je to nepříjemné. Nebo když máme s přítelkyní sex(chráněný) a chceme to dělat třeba ještě jednou po 30min tak mě to bolí, obdobně jako když si potom přejedu prstem. Tak by mě zajímalo, jestli když mě to bolí tak jestli to jsou ty condylomata accuminata. Předem děkuji za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Podľa odkazu, ktorý ste dal, tak sú to typické hirsuties papillaris a nie je nutné s tým nič robiť. Má to každý druhý muž, tak ako som to už niekoľko krát písala. Lepšie sa k tejto téme už vyjadriť nedokážem, len čo ste si už prečítal. Pokiaľ to chcete riešiť, tak musíte za lekárom!

Komentáře uživatelů ...

10. 1. 2011 17:47:38
Ak máte ozaj niečo dosť podobné ako na foto je to hirsuties papilaris. Na tejto stránke si nájdite tému "Hirsuties papilaris". Sú tam i fotky, otázky a odpovede. Bude vám hneď jasné, že je to bežné a má to skoro každý. Nič s tým netreba robiť. A neni čo riešiť. A tá "bolesť" ako spomínate tou nie sú príčinou tie "výstupky- kožné útvary" ale veľmi citlivé miesto okraj venca žaluďa. Na dotyk a hlavne po styku má ho takto citlivé ( a prejavuje sa to nepríjemne na dotyk až bolesť ) skoro každý i ten či tie útvary nemá.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie