21400  10. 1. 2011 18:13:35 - wowik

Vyrážka na stydkých pyscích

Dobrý večer,
přítelkyni se objevila na vagíně (pyscích) červená vyrážka a trochu jí svědí. Tento problém se jí už párkrát objevil, léčili jsme ho clotrimazolem a do týdne zmizel. Ke gynekoložce se můžeme dostat až v pátek, tak radši píši, abych se přesvěfčil o co jde a zda to není vážné. Před tím měla průjem, tak jestli by tam nemohla zabloudit nějaká bakterie ze zadečku, nebo jestli to nemůže být třeba z nastydnutí, opravdu nevím. Děkuji za odpověď.

Vyrážka na stydkých pyscích

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Nejspíš se jedná o mykotickou infekci, vhodné bude samozřejmě navštívit gynekologa a provést kultivační vyšetření k přesnému určení druhu infekce a nasazení vhodné léčby. Pokud je problém jen zevně, někdy stačí zakoupit v lékárně antimykotickou mast a 2x denně mazat. Vhodné je to přeléčit i ve Vašem případě, abyste si problém nepředávali.

Komentáře uživatelů ...

10. 1. 2011 19:24:11
Ja myslím, že ide o mikózu, ktorá sa u žien objavuje bežne. Môže to byť prenesené stolicou, ak sa priateľka utierala smerom od konečníka ku genitaliám. Taktiež to mohla dostať niekde na toalete (v toalete stále prebývajú mikróby a vírusy)... Ak ide vážne len o tú mikózu, dporúčam antimikotickú masť a lieky. Istejší budete po vyšetrení gynekológom. On priateľke lieky predpíše a príde na skutočnú príčinu...
11. 1. 2011 14:36:19
asi nejsi normalní, dava na internet fotku své holky!!!
wowik
11. 1. 2011 16:30:41
A ty tam něco vidíš co by jí mělo odhalit nebo pohoršit? Mám o ní strach a tak dělám vše proto, aby byla v pořádku a neměla kvůli tomu trápení. Navíc o tom ví, že jsem to sem vložil. Tak si jdi urážet někoho jiného.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky