21418  11. 1. 2011 11:10:13 - Scofas

Dysfunkce/ problém se uvolnit?

Dobrý den,
je mi 25let a potřeboval bych poradit, mám takový docela velký sexuální problém. Partnerka mě dokáže vzrušit, ale jakmile má dojít na věc tak erekce opadne, nebo taky se mi stává že je tvrdý a jakmile zasunu do partnerky tak po pár přírazech ochabne(používám kondom)a pak už ho přítelkyně ani necítí a horko těžko se pak snažím aby zase stál(to se mi většinou už nedaří),díky tomu mi i dost dlouho trvá než se udělám(nedaří se mi to zrovna často) jakoby muj penis nebyl tak citlivy a nedráždilo mě to zasouvání já vážně nevím, je to makačka a kolikrát se mi to už ani nepovede kvuli té nedostatečné tvrdosti.
Se sexem jsem začal s velkým zpožděním a ty stejné problémy jsem měl i u bývalé partnerky. Masturbace u mě probíhá normálně sice někdy nebývá uplně tvrdý tak jak by měl ale vyvrvholení vždy dosáhnu. Zbožnuju sex a vše s tím spojené i přesto jaké mám s tím problémy, ale bohužel se se mnou děje něco co mi brání si ho užívat tak jak bych chtěl a nepřícházel zkrátka. Dost mě to trápí nevím čím to může být a navštívit lékaře se stydím a taky se docela bojím toho co by mi řekl, jak moc je to vážné, navíc nevím ke kterému jít. Jsem docela v pasti a užírám se tím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Trpíte problémom, ktorý sa označuje ako erektívna dysfunkcia, teda máte problém nie len dosiahnuť ale aj udržať erekciu. Preto pokiaľ tento problém chcete riešiť musíte vyhľadať lekára. Obvykle za ňou stojí psychika, problém s prekrvením, iné ochorenie (cukrovka), nadváha atď... To lekár vyšetrením veľmi ľahko zistí a pomôže vám! Hanbu a strach nechajte doma a v najbližšej dobe sa k lekárovi objednajte. Uvidíte, že budete na seba pyšný ak tak urobíte a hlavne budete šťastný, lebo vaším problém vďaka pomoci lekára odzvoní a konečne si začnete sex užívať tak ako by ste obaja chceli! Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

11. 1. 2011 13:19:32
Jedine - odhodiť zábrany a isť k lekárovi. U vás to trvá dlhšie a s inou partnerkou je to podobné. Mastička ani dobrá rada nepomôže. Treba nájsť príčinu a to vám pomôže odborník. S takými prípadmi sa stretáva nebojte sa. Neničte si život kvôli vlastnému prekonaniu sa a zdôvereniu sa lekárovi. Určite vám poradí. Možno na krátky čas budete potrebovať podporné prostriedky na zlepšenie psychiky a tie vám predpíše len on. Riešte to čím skôr už dlho sa trápite a vaša partnerka s vami.
12. 1. 2011 23:21:57
Asi to bude v hlave priateľu, ale to vám pomôže riešiť odborník. Navštívte sexuológa. Bez obáv, takých ako vy , on rieši denne niekoľko. Skúste ešte možno riadny "vodvaz".. možno trochu viac alkoholu, dobrá zábava a pod.. Nechajte padnúť zábrany, sex je ozaj výborná vec, ale hodne súvisí s psychikou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie