21439  12. 1. 2011 9:46:54 - VITEK_M

Po mykóze problém s předkožkou

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak se dá tento problém řešit? 4 roky mám jednu a tu samou přítelkyni, doted jsme vedli uplně v pohodě sexuální život, byl jsem na odstranění uzdičky minulý rok v září, a kvalita sexu se mnohem zvětšila. Co mě ale zaráží! Problém se začal projevovat minulý týden, kdy asi přítelkyně měla mykozu. tak jsem to samozřejmě chytil od ni, na zaludu a na předkožce byly malé ranky. použil jsem mastičku, pupínky zmizely do 5 dnu a zdá se mi, že kuže na předkožce jakoby stvrdla, dříve šla překdožka krasně přetahovat, ale ted a právě to mě zaráží že to je během 2 týdnu ji přes žalud nepřetahnu vubec. Jakoby se tou mykozou smrskla a nechce přes.
Včera jsem zkusil dlouhou horkou koupel aby předkožka povolila, načež se mi podačilo kuži přetahnout. prochu tlačila za žaludem ale už jsem ji přetahl. říkám si bude to fajn takhle každý den a vylečim si to sam nikam nemusim, no ale ráno už zase nic nejde přetahnout. Víte já sem si myslel když je kuže vytahaná tak už jakoby nemuže stvrdnout a nebo se mýlím? Myslím si, že to bude muset skončit částečnou obřízkou? Díky

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Chce to čas! Občas sa stáva, že následkom infekcie sa predkožka zúži a vytvorí tak fimózu. Nie vždy to končí jej odstránením, ale stáva sa to. Pokaiľ váš problém bol až takýto, tak by ste nemal strácať čas a liečiť sám doma, ale mal by ste vyhľadať urológa a poradiť sa o adekvátnej a cielenej liečbe.

Komentáře uživatelů ...

12. 1. 2011 12:17:10
Zrastom malých raniek došlo ku stavu, ktorý popisujete. Okrem kúpela v bilinkách by som par týždňov používal mastnejší a výživný krém. (partnerka vám poradí vo výbere ) Zvláčni pokožku a povolí. Ak sa to ozaj nepodarí tak budete potrebovať zásah lekára.
12. 1. 2011 23:10:07
Asi tak... zápalmi kože, teda predkožky dochádza k jej vysúšaniu a k fimóze. Prečítajte si tam niekoľko príspevkov a rád. Nie ste s tým problémom sám , žiadny strach.
14. 1. 2011 7:07:03
to vím, že nejsem sám, lidí s těmito problémy je spousta a spousta... Jen snad poraďte, jaká koupel v bylinkách, v jakých bylinkách a jak se to má udělat, jak dlouho, při jaké teplotě, výživný krém jak krém na ruce? :-) děkuji za odpovědi

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot