21446  12. 1. 2011 13:45:47 - maro

Dlouhodobá nechuť k sexu po porodu cca 2roky

Dodrý den.
Jmenuji se Eva mám 28 let s manželem(32let)jsme spolu 5let. Nechuť k sexu pociťuji od porodu asi dva roky kdežto manžel by chtěl mít sex min 2x za týden. Problém je v mé vzrušivosti jsem velmi málo vzrušivá. Orgazmu téměř nikdy nedosahuji manžel dosáhne vyvrcholení dříve než já. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
S týmto problémom sa stretáva mnoho žien hlavne po pôrode. Pôrodom sa s vás stala matka, máte určitú zodpovednosť, váž život sa od základu zmenil. Akúkoľvek pozornosť musíte a chcete venovať len svojmu potomkovi, aby bol šťastný a nič mu nechýbalo. Času pre vás, ako pár, ostáva čím ďalej tým menej. Únava, materská rutina a výchova dieťatka, môže ovplyvniť váš sexuálny život ako aj vaše libido. Ak k tomu užívate aj hormonálnu ATK, tak aj tá sa na tomto stave môže nemalou mierou podpísať. Preto by ste tento problém mala riešiť jednak so svojím gynekológom a jednak so sexuológom. Existujú však aj prírodné prostriedky na podporu ženského libida, nájdete ich na internete.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie