21487  13. 1. 2011 16:10:10 - Nickolettka

Časté záněty dělohy a močových cest

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem,
terý už mě trápí nějaký ten rok. Trpím záněty močového měchýře a nyní se mi to poslední dobou spojuje s tím,že mám zánět i dělohy.Přibližně 5krát do roka se mi zánět vrátí, dále mám stále bolesti v podbříšku jako při menstruaci,občas se ozve velká křeč do podbříšku kdy mě to doslova OHNE. Bolestivost po pohlavním styku.Můj gynekolog se samozdřejmně nedokáže vžít do toho když mu řeknu že mám stále bolesti podbříšku jako při menstruaci :) Vždy mi šoupne antibiotika a dál to přostě neřeší.Pokaždé mi akorád přidá dávku,nebo přidá nějakou tu tabletu navíc.Mám také cysty na ledvinách. Nyní mi už vynechala menstruace a mám 13dní spoždění,dělala jsem sí dva těhotenské testy a NEGATIVNÍ.
Objednala jsem se ke svému gynekologovi na pondělí. Ale zajímal by mě Váš názor,aspon nějak povrchně.ZE všech stran se na nás valí rakovina děložního čípku a já začínám mít strach. Navíc se bojím,abych vůbec mohla mít někdy děti,když mám pořád takhle záněty. Děkuji za odpověd Nikola 22let

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Milá Nikolo, určitě by bylo vhodné nějaké důkladnější vyšetření původce Vašich obtíží. Udělat kultivaci z moče, z pochvy, ev. i odběr na chlamydie. Léčba antibiotiky by měla být vždy cílená, podle výsledků. Možná byste problémy s močovými cestami mohla řešit i se specialistou- urologem. Někdy bývá příčina např. i v zúžené močové trubici,... Příčiny mohou být různé a je třeba vyšetření. Menstruace může být opožděná vzhledem k probíhajícímu zánětu. Pokud chodíte na pravidelné preventivní gynekologické prohlídky, pak se nemusíte rakoviny děložního hrdla obávat, v takovém případě se dají ev. časná stadia včas zachytit a řešit. Jinak můžete uvažovat i o očkování. Držím pěsti, ať se obtíží brzy zbavíte a problém úspěšně vyřešíte.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky