21505  14. 1. 2011 12:40:50 - robin2

Je tohle syfilis?

Dobrý den,
asi před 3 měsici jsem měl nechráněný pohl.styk. Asi po 6 dnes mě začala svrbět předkožka,7 den se mi udělal na předkožce vředik, jako malý uhrák. Ten praskl a zahojil se po 5 dnech. 9. den začal zelono-žlutý výtok a pálení až řezání při močení. Neváhal jsem a zašel k lekaři, dostal sem antb. nolicin myslim a asi po 10 dnech to bylo vše ok, i když sem problem neměl, tak v moči byl zvýšený počet bílých krvinek, ale po druhém testu to bylo ok. Po měsici a půl se to opět vrátilo, jen výtok byl čirý a měl sem menši problem s vyvrcholením, no a ted je to týden co se mi začala dělat na zádech tato vyražka, vypadá to jako akne, ale nevim, občas to zasvědí, ale mám menši uhry i na ramenech, krku, tak nevím, ale akné zmizí většinou po 5 dnes. Tohle je už týden. Poraďte děkuji. Jínak ted při močení mě nic nepalí, výtok moc nepozoruji. Jen při vyvrcholení se mi zarudne ustí moč.trubice

Je tohle syfilis?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie sú to obyčajné tukové vyrážky, ktoré sa môžu objaviť kdekoľvek na tele. Mal by ste ich pravidelne ošetrovať a umývať si chrbát mydlom, aby sa miesta vysušili. Nie je vhodné si to vytláčať, pretože stav sa výrazne zhorší a predĺži čas hojenia.Pokaiľ sa toho chcete úplne zbaviť, obráťte sa na kožného lekára. Dá vám masť, po ktorej by sa to malo upraviť.

Komentáře uživatelů ...

14. 1. 2011 15:09:12
Děkuji,každopadně navštvím lékaře..a s tím problemem před tím,myslite,že se jedná o nedolečenou kapavku nebo to můžou být chlamidie...je to už po 3 měsicich,vždy rano trochu výtoku..čireho a při domočení to trošku štípe,pak přes den je to ok...a po vyvrcholení ,,jako když se svira ureta...ale neštipe to..ale jde o divný pocit..a v usti je to chvilinku zarudle..
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 1. 2011 17:14:59
Sú to príznaky typické pre bakteriálny zápal močových ciest, aké baktérie vám to vyvolali, to vám je nedokážem povedať, ba dokonca to nevie ani lekár, keby si neurobil laboratórne testy, takže výsledky má váš doktor, stačí sa opýtať, aké baktérie ste tam mal.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie