21562  16. 1. 2011 13:59:13 - peter.novak

Vysoký hlas, pletou si mě s holkou

Dobrý den,
mám takový problém ohledně hlasu. Mám vysoký hlas, poněkud delší vlasy a lidé si mě pak pletou s holkou. Je mi 13 let ve třídě již od 6 třídi (jsem v 8 třídě) se mi všichni kluci smějí jako gay,buzna atd., proto se straním skupině kluků a jsem radši u holek mají mě radši. Dá se něják po domácku zhlubit? Mám čekat (jsem moc mladý) ?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Podobný dotaz sme už riešeli, preto si odpoveď môžete prečítať na http://www.omimine.cz/home/detail?id=17693

Komentáře uživatelů ...

17. 1. 2011 6:25:56
Nemajte zbytočné komplexy. "Sú blbí" V partii vždy je niekto postavený bokom keď má nejakú anomáliu, zvláštnosť pretože sa boja aby nemali niečo podobné. Majú iné zvláštnosti menej badateľné za ktoré sa možno hanbia a o nich nehovoria aby si z nich niekto neuťahoval. Vy za to nemôžete. Musíte počkať ešte rok a hlas sa vám upraví. A hlavu hore, ozajstní kamoľi a ľudia čo vás majú radi tak takého ako ste. Aspoň viete kto je kamoš.
17. 1. 2011 9:36:08
Přesně tak. Je to kruté, ale je to tak.Panáčkové ukázali, co jsou zač, a nestojí tedy za to se jimi zaobírat. Joj ty při hodinách tělocviku musíš zkusit...
18. 1. 2011 18:46:01
Někdo je velký, někdo malý, někdo černovlasý, jiný zrzavý. A u někoho startuje puberta a s ní spojená i hlasová mutace dříve, u někoho později. Ve 13 letech ještě vůbec není zmeškáno. Ty ale nesmíš dávat najeve, že ti cokoliv na tobě samém vadí. Tím dáváš jen posměváčkům příležitost, aby snadno uhádli, kde je tvoje citlivé místo a dělali ti peklo. Musíš ukázat, že ti to nevadí, že je to taková tvoje zvláštnost, vždyť jemnější typy chlapců jsou teď v kursu. A co se týče toha "gaye", "buzny" atd - řekni jim, že jsou blbí. Homosexuál se vůbec nepozná podle výšky hlasu. Jsou známí třeba herci s příjemným mužným baritonem, o nichž se ví, že jsou gayové. A u tebe se vůbec ještě neví a nepozná, do jeké polohy se hlásek posadí po pubertě. Tak hlavu vzhůru a blbečjklům řekni, že tobě se hlas změní, ale oni už blbí zůstanou.