21576  16. 1. 2011 20:47:35 - nekomentuji

Ve 12 sex, jsem vyspělá

Ahoj všem.
Jsem 12 letá holčina ale mám zrychlenej růst,už ve 12 letech vypadám na 15. Problém je, že zákon je, že sex muzete mít az od 15 a já nevim zda muzu se svym klukem spát nebo je to nebezpečné? Kamarádka poprvé spala s klukem ve 13 a prej to nijak nevadí takže ted neevim. Prosim poradte, děkuju za všechny rady.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je úplne jedno na koľko rokov vypadáte, tak či tak ste veľmi mladá a mať styk pred dovŕšením aspoň tých 15 rokov nie je vhodné. Tresne stíhaný by bol muž v tom prípade ak by mal s vami styk a bolo by mu viac ako 15 rokov. Sporné je to ak by ste mali obaja 12 rokov a mali by ste pohlavný styk, za to vás síce nik stíhať nebude, ale rozhodne v tomto veku nie ste ani mentálne a ani fyzicky priparvená. Nemáte o čo prísť, keď si ešte pár rokov na styk počkáte. Čo budete robiť, keď budete mať 20 rokov??? Skutočne zaoberajte sa úplne niečím iným a nie témou mať styk v 12 rokov. Lásku si s prieteľom možete prejaviť aj inak. Nehovoriac o rizikách, ktoré styk so sebou prináša, keď mladý človek o ňom vlastne nič nevie. Prečítajte s niečo o niečo o sexuálne prenosných chorobách, alebo o tehotenstve!!!

Komentáře uživatelů ...

17. 1. 2011 9:31:09
Trestné to samozřejmě je, ale pokud to provedeš s klukem, kterému nebylo ještě patnáct, případ bude pro jeho nezletilost odložen. Nicméně vyšetřování neunikneš a já nevím, jaké jsou postihy, ale může to zajít až k nápravnému zařízení. Pokud bys svedla kluka staršího patnácti let, hrozí mu trest tuším kolem dvou až čtyř let. Proč to vlastně chceš? Myslím, že ve 12 nejsi vyzrálá především emočně a mentálně. Nedoporučuji. Je to něco, čeho bys pak mohla litovat. Je zbytečné utíkat z dětského světa a dělat se starší, nemyslíš? Píše ti člověk, který je více než dvakrát starší než ty.
17. 1. 2011 10:42:39
človek s normálnou dochádzkou v škole, ktorý nekradne, nefetuje a má sex pred 15. rokom svojho života neskončí v nápravnom zariadení
nekomentuji
17. 1. 2011 18:57:52
mluvila jsem o tom se svym klukem a počkáme..děkuju vam za rady

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie