21620  18. 1. 2011 12:29:12 - kodos

Tvrdé podokřní bulky na penisu a v tříslech

Dobrý den,
je mi 20 let a stává se mi, že v tříslech se mi vytvoří tvrda bulka pod kůži, která při doteku skoro nebolí. Po nějaké době se zvetší a vytvoří se na špičce bílá čepička. Poté vemu špendlík, propíchnu ji a vymačkám hnis, občas je s krví(po chivlce vymačkávání). Povíte mi prosím, jestli nedělám nic špatně, jestli jsou tyto bulky neškodné a jak se jim dá předcházet? Po těchto "beďárech" se mi občas zůstane jizvička (~modrá skvrnka), která zmizí třeba až za 4 měsíce. Tvary bývají všelijaké, někdy mají tvar obdobny pupínku ( 0,5cm v průmeru), někdy to jsou "nudličky" dlouhé i přes 1cm.
Včera se mi vytvořila jedna na penisu, kousek nad kořenem; má tvar nudle dlouhé skoro 2cm (směrem od kořene ke špičce), při omakaní malinko bolí. Krom toho, že se dá nahmatat a na penisu mam bouli, tak enní nikterak ohraničená. Jedná se o nějaké tukové vřídky nebo to může být např zánět uzlin? Je třeba s tím zajít k nějakému doktorovi, případně k jakému? Poslední dobou pozoruji i větší maštění kůže. Pohlavní styk mám 3x týdně. Předem děkuji za odpovědi.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Podľa sú to obyčajné tukové vyrážky, ktoré sa vám môžu vytvoriť kdekoľvek na tele. Ony zmiznú aj sami bez vášho zásahu.

Komentáře uživatelů ...

6. 2. 2011 1:41:03
Pravdepodobne to tak bylo. Me se delaly v trislech a to me nejak nedesilo, ale kdyz me pak vyrazila bulka na penisu, ktera mela velikost pres 2cm(coz je skoro tretina meho nestoporeneho penisu) a tvar pismene "J", tak jsem spanikaril. Tedka ma mnohem mensi prumer, nez mela - mizi. ... A uz jsem konecne klidny... Jedine co jsem delal bylo to, ze jsem to mazal Alpou. Dekuji za odpoved.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot