21639  19. 1. 2011 9:36:15 - petta

Objevil se problém s erekcí

Dobrý den,
jsem s přítelem již cca rok a půl a posledního půl roku máme problém s erekcí. Začalo to tak, že přítel přestal mít na sex chut. Já to nejdříve nesla dost těžce, ale ujištoval mne, že mnou to není, že se mu líbím, přitahuji ho, jen toho má v práci hodně. Jeho pracovní doba je cca 8:00 - 19:00 + 1x 6 týdnů má týden hot-line nonstop podpory (pracujeme v jedné společnosti, tak vím, že v tom žádná jiná není, neměl by na to čas).
V sexu jsem tedy začala být aktivní já a dá se říci, že jsem si ho spíš vynutila :-(, ne že by se mu to nelíbilo, ale neměl na to moc myšlenky, tudíž předehra pro mne téměř 0. No a tam to začalo, problém s erekcí. Vztyčení penisu trvalo déle než dříve a postupem času začal i při souloži penis měkknout. Pokud nemáme styk cca 14 dní, tak počáteční erekce je ok, ale občas k ejakulaci stejnak nedojde. Mám pocit, že přítel se začíná sexu vyhýbat, bojí se, že zklame. Můj dotaz se týká hlavně toho, zda-li by se nemohlo jednat o nějaké onemocnění a neměl bych ho začít tlačit k lékaři. Příteli je 32 let a jednou bych s ním chtěla mít rodinu. Děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Podľa mňa si váš partner veľmi neoddýchne a je v permanentnom strese, čo sa odráža aj na vašom sexuálnom živote. Tomu sa niet čo čudovať! Jednak, že jeho penis ho pri sexe občas sklame, čo ho vedie ešte k väčším depresiám a sklamaniu a jednak, že je veľmi unavený a únava a stres dokopy znižujú jeho sexuálnu túžbu, teda libido. Je to vážny problém a pokiaľ ho chce riešiť, tak predovšetkým musí SPOMALIŤ!!! Urobte si voľno, predĺžený víkend, bez notebookov a mobilov, len vy dvaja. Musí si zmeniť režim dňa aj pracovnú dobu! Skutočne nie je kam sa ponáhľať a vždy si to preťaženie odnesie len vaše telo, vzťah, sex. život! Treba sa pozastaviť a popremýšľať, čo v živote je skutočne potrebné a čo až tak nie.

Komentáře uživatelů ...

19. 1. 2011 10:09:30
Všetko čo popisuje ozaj vyzerá na vyčerpanie a stres. Jeho nechuť je spôsobená s obavou zo zlyhania ako muža a preto sa kontaktu s vami vyhýba. Potrebuje zmenu režimu dňa, a oddych. Ak môžete pomôžte mu vytvoriť priestor pre oddych. Aspoň cez víkend úplne zmeniť návyky a program. Príroda, hotel, reštika. Do sexu ho veľmi nenúťte, bude vám za to vďačný. Keď príde na iné myšlienky spomenie si na to čo vám momentálne tak chýba. Držím palce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie