21661  19. 1. 2011 20:23:26 - kingboss

Otehotnenie ak nedosiahnem orgazmus?

Dobrý deň,
ja by som sa chcel opýtať, či môže moja partnerka otehotnieť aj bez toho, aby som dosiahol orgazmus. Teda či tá tekutina čo z penisu vyteká ešte pred tým ako sa spravím či obsahuje spermie a či môže žena byť tehotná pokiaľ neberie antikoncepciu a používame kondóm?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obvykle platí, že nie. Pokiaľ u muža nedôjde k ejakulácii do pošvy, tak žena nemá z čoho otehotnieť. O tom, či predejakulačná tekutina obsahuje spermie alebo nie, sme už viac krát písali, preto sa odvolám na staršie dotazy na túto tému. Využite preto vyhľadávač a zadajte kľúčové slovo "predejakulačná tekutina"!

Komentáře uživatelů ...

20. 1. 2011 9:15:38
Orgazmus ženy nie je podmienka k otehotneniu. Nie každá žena má orgazmus. Bez orgazmu žena môže otehotnieť. / Za určitých okolností sa predejakulačnej tekutiny môžu dostať spermie. V takom prípade môže dôjsť k oplodneniu. Bolo by vhodné aby ste si na tejto stránke niečo prečítal o predejakulačnej tekutine, alebo "kvapkách lásky". / Ak pužívate ako antikoncepciu kondóm ochrana proti počatiu je tak na 94%. Zostávajúcich 6% to sú náhody, nesprávne použitý kondom, pretrhnutý kondóm a pod. /
21. 1. 2011 7:51:58
Do předejakulační tekutiny se mohou dostat spermie zejména, když máte další pohlavní akt brzy po tom prvním, aniž byste se mezi tím vymočil. Stoprocentně ale spoléhat, že v předejakulační tekutině spermie nejsou, nemůžete, a je to hazard, souložit bez ochrany či HA, nechcete-li počít dítě.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie