21723  22. 1. 2011 1:43:53 - Dagmara

Bolestivý pohlavní styk, prosím radu!

Dobrý den,
je mi 21.let a už 3 roky jsem sexuálně aktivní pouze s jedním partnerem. Po dobu tří let, jsem nezažila pohlavní styk, který by byl bez bolesti. Trápí mě bolesti při i po styku - pálivá, řezavá, VAS 6 - 9. Také mám problém - vůbec žádné libido - před stykem jsem suchá, použijeme zvlhčovací olej, poté jakmile do mě partner vnikne, potrhá mi stydké pysky i na třech místech, které minimálně krvácí. Je opatrný a kvůli mě vniká velmi pomalu, ale i přesto se to stane. V průběhu dne, mám zvýšený výtok. HA jsem už kolikrát měnila a problém je pořád stejný. Gynekologa navštěvuji pravidelně 2x ročně i více, pokaždé je vše v pořádku včetně výsledků. Každý 2 měsíc trpím kvasinkami, které léčím. Na urologií jsem byla, na ultrazvuku jsem byla a nic, vše jak má být. Jsem z toho vážně zoufalá a můj problém se stává psychickým. I na partnera to tak působí a věřím, že nebude pořád trpělivý. Prosím o radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Problém je práve v tom, že trpíte kvasinkami. Zápal vám trvale poškodzuje sliznicu, ktorá je jemná a veľmi citlivá na akékoľvek podráždenie. Preto vás to pri styku bolí, páli, možno aj svrbí. proste je to pre vás nepríjemný pocit, takže niet divu, že sa vám styk vôbec nepáči a postupne aj vaše sexuálne túžba opadá. V prvom rade je zbaviť sa kvasiniek a dopriať telu dostatočnú regeneráciu, aby sa kvasinky neopakovali a sliznica v pošve mala čas na regeneráciu. Užívajte lactobacilla. V čase zápalu, žiadny pohlavný styk by ste mať nemala. Používanie kondómov stav ešte viac zhoršuje. Prečítajte si dotazy a odpovede s témou kvasiniek/mykózy. Tam nájdete cenné rady ako s týmto problémom zatočiť a skoncovať! Bol niekedy na vyšetrení aj váš partner? Ak nie bolo by to vhodné. Hlavne kvôli vám. Doporučujem doplniť testy na chlamýdie, mocoplazmu a ureoplazmu!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie