2247  8. 5. 2009 21:45:48

Výtok z penisu a začervenanie

Mával som výtok z penisu a začervenanie pri ústi močovodu. Zistil som, že moja nová partnerka má dlhodobé problémy s mykózou. To by vysvetlovalo to začervenanie. Ale znepokojoval ma ten výtok. Bývalo to pár kvapiek denne. Tá tekutina mala žltosivé sfarbenie a s ňou mi občas samovoľne unikalo aj malé množstvo moču. Pokiaľ to bola predejakulačná tekutina, tak to nevysvetľuje ten zápach. Bol som na vyšetrení u urológa a nemám kvapavku. Po nejakom čase to ustúpilo, ale pre pokoj v duši by ma zaujímalo čím to mohlo byť.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Veľmi správne ste uvažoval, že to začervenanie mohlo byť práve tou mykózou. Výtok z penisu mohol byť bakteriálneho pôvodu. To ste mohol dostať rôznymi spôsobmi. Vždy keď sa vám vyskytne nejaký problém, tak treba ísť na vyšetrenie, aby sa zistil pôvodca. Nežijeme v sterilnom prostredí. Na tele máme veľmi veľa baktérií, ktoré nám tam kde sú, sú prospešné, ale keď sa dostanú tam kde nie sú prospešné, tak môžu vyvolať problém, infekciu a podobne. Napríklad často sa stáva u muža i ženy, že ak sa baktérie z konečníka dostanú do močovej rúry, tam môžu vyvolať infekciu a u vás to mohlo byť práve tento problém. Takže nič vážne. Stáva sa to bežne a je to liečiteľné.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie