2275  10. 5. 2009 16:38:30 - 007renuska

Nedosiahnutý orgazmus

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať. Mám problém s tým, že po pôrode (cisársky) nemám už takú chuť na sex ako predtým a ak to príde, nikdy ma to nevzrušuje a nedosiahnem orgazmus a niekedy sa mi ani nechce. Strašne ma to trápi, pretože túžim už po skvelom sexe a hlavne po orgazme. Poraďte prosím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nič neobvyklé sa u vás nestalo. Je to len prechodný stav a všetko je spojené s hladinou hormónov, novou životnou etapou akou materstvo nepochybne je. Je to len otázka času, kedy sa všetko vráti do starých, dobrých koľají. Ak ale nechcete už viac čakať, tak navštívte svojho gynekológa, ktorý vám môže v tomto pomôcť.

Komentáře uživatelů ...

18. 5. 2009 19:44:33
Ľutujem, ale asi sa to už nezmeni. Ja som rodila pred desiatimi rokmi a dodnes nemám chuť na sex, napriek tomu, že svojho muža milujem a on miluje mna. Uz sa s tým pomaly zmieruje. Snažíme sa tak raz za týžden, ale aj to len zato, že ho lutujem.
19. 5. 2009 14:51:44
Pochybujem, že sa muži stým len tak zmieria. Podľa skôr či neskôr si nájdu nejakú bokovku, ktorá ich uspokojí.
Kacenka [Porodní asistentka]
20. 5. 2009 16:56:58
Treba to určite riešiť. je to len v hladine hormónov, alebo len v psychike. Takže sú to odborníci, ktorí vedia ovplyvniť aj toto a dovedie vás k spokojnosti. Určite sa s tým len tak nezmierte. Ten druhý dosť trpí. Poznám to na vlastnej koži!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie