2304  12. 5. 2009 19:14:18

Výtok se opakuje

Dobrý den, stačí jeden pohlavní styk a cítím
druhý den pálení a po dvou dnech následuje zánět pochvy, Někdy mě i ejakulát pálí.
Přítel tvrdí, že žádné problémy nemá, ale já už se každého styku bojím, protože vím, že se zase budu léčit. Na urologii ho nedostanu. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak ještě jedna rada je, že je vhodné při chronicky opakujících se zánětech pro jistotu přeléčit i partnera i když on sám nemá žádné problémy. Vy současně popracujte na své imunitě a berte aspoň rok lactobacila. Koupíte ho v jakékoliv lékárně.

Komentáře uživatelů ...

13. 5. 2009 15:36:26
Milá porodní asistentka,mám takový dotaz.Je mi 16 let,nikdy jsem nebyla u gynekologa a 6 měsíců jsem nedostala menstruaci.Co mám dělat???? Předem moc děkuji za radu. Michaela
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 5. 2009 18:34:08
Treba navštíviť lekára a nechať sa vyšetriť. Určite normálne to nie je. Takže už po 7 dňoch, čo vám menzes vynechala ste tam mala ísť a nie čakať 6 mesiacov.
16. 5. 2009 7:34:59
Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať, či je výtok normálna vec, alebo to treba nejako liečiť. Aspoň myslím, že je to výtok, taká biela tekutina, a stále to mám na spodnom prádla každý deň, trošku mi to lezie krkom a ku gynekológičke nechcem ísť, už som tam bola, a je to pre mňa humus. Vopred ďakujem za radu.
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 5. 2009 15:42:23
Každá žena má v pošve prirodzený sekrét. Mal by byť prevažne priehľadný až sklovitý, môže mať vyššiu viskozitu, čo znemená, že sa dá naťahovať. V priebehu cyklu môžete spozorovať zmenu jeho hustoty a aj jeho množstvo. Toto je normálne a nevyžaduje si to žiadne riešenie. Pokiaľ ale výtok páchne, je inej farby (napr. žltá, zelená), páli alebo svrbí, to si už vyžaduje riešene a kontrolu u lekára.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky