2339  14. 5. 2009 13:25:11

Chlamydie u partnerky ale ne u mě

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné, že u mojí přítelkyně byli zjištěny chlamydie ale u mě ne. Mě přítomnost zjišťovali na základě moči a sperma. Urolog mě ujistil, že kdyby jsem je měl, tak v spermatu se to ukáže na 100%. Doteď jsem si ale myslel, ze původcem jsem já a já to taky přenesl na přítelkyni. Ona sice měla výtok skoro půl roku a já ne, měl jsem ale pálení při erekci a někdy i trochu při močení. Jsme spolu 3 roky. Nakonec my nezjistili chlamydie ale jiné bakterie. Nevím však je-li možné nemít chlamydie když partnerka je má a měli jsme spolu nechráněný sex. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jako sám vidíte, tak možné to je. Taky jsem si myslela, že ty vaše popisované problémy souviseli s jinými baktériemi, než s chlamydiemi i když to podle příznaků nikdy nejí jasné a musejí se udělat potřebné vyšetření. Co se ve vašem případě i stalo. Partnerce pokud měla i jiného partnera před vámi, tak se nimi mohla nakazit omnoho dřív a až teď při oslabení imunity se problém mohl objevit a na sebe upozornit. Takže přeji co nejrychlejší vyřešení vašich problémů.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie