23554  24. 3. 2011 14:27:02 - martula30

Upchatý noštek a problém s prehĺtaním

Dobrý deň,
rada by som sa opytala na jeden problem. Nas 10mesacny syncek ma problem s dychanim, konkretne akoby mal upchaty nostek, ale dutinka nosova sa mi zda cista a ani mu netecie sopel a v noci sa bude na to, ze sa mu tazko prehlta. Neviem, co to je. Ci ma upchane dutinky? A co na to? Moja lekarka ma dovolenku, tak som sa opytala na nieco v lekarni.
A tam mi dali bylinkove kvapky Sinupret a nosovy cistiaci sprej. Pomoze to? Teploty nie su. Cez den je hravy aj spinka ako vzdy, akurat ma problem s papanim. Nechce moc papat. Len dojcenie a sem tam flaska a cajik , kvorka chleba, kukuricne chrumky a za dve tri lyzicky spapa aj niecoho ineho. A to je vsetko. Minuly tyzden mal aj teplotu a slintal sa, tak som si myslela, ze su to zubky, ma navrete dasienka, ale po dvoch dnoch je teplota fuc. Neviem, ci nenachladol, nakolko sme boli plavat a po hodinke isiel vonku na prechadzku v kociku. dakujem za radu

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Zmiňte problém při své další návštěvě pediatra. To že nechce moc jíst může souviset s ucpaným nosem. Zvýšená teplnota může být taky v této souvislosti ale i v souvislosti s rostoucími zoubky.

Komentáře uživatelů ...

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí