2421  19. 5. 2009 0:18:30

Pálení po styku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat čím to může být, že vždy po styku pokud u mě proběhne orgasmus mám silné pálaní na stydkým pyskách, ale pokud orgasmus neproběhne vše je v pořádku. Jinak během celého cyklu mám častý výtok, který je někdy zbarvený, tak jestli to pálení může být způsobeno i zánětem. Děkuji mockrát za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Žena v průběhu cyklu mívá normálně přítomný výtok, ale neměl by být zbarvený a neměl by ani pálit ani svědit. Pokud se vyskytne tenhle problém, tak je nutné navštívit doktorku, aby vás vyšetřila a popřípadě dala vhodní léčbu. U žen, které pohlavně žijí je úplně dost běžné, že jich trápě jí časté výtoky a záněty.

Komentáře uživatelů ...

2. 10. 2010 20:47:09
Dobrý den ,je mi 15 let a přez měsíc už spíme s přítele ale poslední dobou mě to tam pálí už jenom když mi tam šáhne kolem poševního v chodu :( když ho tam po dlouhé předehře strká staršně to bolí a když je vem+ě tak to zase pálí :( když je hotov ajá věčinou taky udělá se do mě a mě to pálí ale i chvilku potom nevim co mam dělat .Jsem snad nějak nemocná ?prosim porad te mi už jsme zoufalá
9. 11. 2010 19:26:23
Ahoj, tak to más to samy jako já, byla jsem na gynde a dali mi antibiotika a krém :)) je to nejaky zanet nebo infelkce, niceho se neboj.
9. 11. 2010 21:18:39
gynekolog by vam mal urobit kultivaciua z posvy + specialne stery na chlamydie a ureaplazmy, pri tychto infekciach je typicke palenie v posve a v mocovej rure

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky