2545  26. 5. 2009 21:14:42

Macmiror complex 500 a sex

Chcem sa spýtať, či môžem mať počas liečby macmiror pohlavný styk, ovplyvňuje liek antikoncepčné tabletky? Ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Liek antikoncepciu neovplyvňuje. Pohlavný styk sa počas liečby veľmi nedoporučuje. Máte zrejme bakteriálnu infekciu a pri liečbe a styku by sa baktérie mohli dostať aj na penis partnera a po doliečení by vás zas mohol nakaziť. Takže je lepšie sa preliečiť a až potom si užívať bez problémov a obmedzení pohlavný styk.

Komentáře uživatelů ...

8. 9. 2009 18:56:56
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu užívat Macmiror, když jsem pravděpodobně těhotná. Asi v třetím týdnu. Děkuji za odpověď. Martina
Kacenka [Porodní asistentka]
8. 9. 2009 20:53:58
Každý liek podaný v tehotenstve by mal byť vopred skonzultovaný s vaším ošetrujúcim liekom. Ak lekár uzná za vhodné, že lepšie je ho brať ako nebrať tak potom áno, ale inak je v tehotenstve (rannom, prvý trimester) realtívne kontraindikovaný, to je napísané aj v príbalovom letáku. Rozhodne si sama svojvoľne ho nedávajte.
7. 8. 2010 22:14:14
Tak já už macmiror beru druhý den a necítím žádnou úlevu od pálení a bolesti je to normální? myslela jsem že se mi trošku uleví ale mám pocit že je to horší..kdy u vás nastoupila úleva?Brečím bolestí.Bojim se jestli něco doktorka nezanedbala..a jinak beru k tomu ještě Prokanazol a dostal ho i přítel.Takže se léčíme oba.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky