25698  10. 6. 2011 10:20:58 - emca

Špinavé slipky a posilování?

Dekuji za odpoved a jeste bych se chtela zeptat jestli treba nejsou nejake cviky na posilovani toho sverace a jestli by mu nepomohli treba laktobacilky? Co se tyce toho ze sem mu naplacala tykalo se toho ze si nedal rict a v tech slipkach byl schopny chodit,aniz by za to ze se mu to stalo byl trestan nemel proste duvod. Nikdy bych diti psichicky neublizovala jen sem mu vysvetlovala ze ho nebudou moct vzit na plavani a pod., aby si zkusil davat pozor. Tak se omouvam pokud sem to spatne vysvetlila.

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Laktobacily mohou pomoci, ale ty se musí podávat pravidelně nejméně několik měsíců. Můžete zkusit se synem cvičit podobně jako jsou cviky pro posílení pánevního dna u žen. Na dobu trénování by bylo vhodné omezit příjem projímavých potravin (tedy hlavně ovoce). Některé čaje nebo čokoláda mohou uvolňovat anální svěrač. Zařaďte do stravy více vlákniny která stolici zahustí.

Komentáře uživatelů ...

10. 6. 2011 12:55:43
Vážená paní, již jednou jsem vám psal, abyste navštívila dětského psychologa, nepochybuju o tom, že byste snad dítě týrala. Pomočování nebo pokakávání má v 90% psychické příčiny. Laktobacilus je extrakt z živého jogurtu. Tedy pokud dítě pije mléko a jí mléčné produkty, není třeba mu dodávat mléčné bakterie v tabletách.
10. 6. 2011 18:52:51
10.6.2011 12:55:43 by ma zaujimalo ako moze psycholog sposobit, ze dieta bude mat hustejsiu stolicu a nebude mat "mokre prdiky"...inak pre Emcu- skuste sa poradit s detskou lekarkou ohladom stravy, laktobacily nebudu na skodu, ale nemyslim, ze problem vyriesia

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí