26083  21. 6. 2011 19:03:05 - Lucineckaa

Dítě možná snědlo co nemělo

Prosím pomoc,
moje 14ti měsíční dítko si hrálo a našlo kancelářskou sponku když jsme na to přišli, měl jí v puse. Mám strach, jestli náhodou už nějakou nesnědlo, kdyby tomu tak bylo, co dělat?

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Je to celkem malý předmět (pokud tedy myslíte tu nejmenší kancelářskou sponku) a myslím že by dítěti neměl ublížit, pravděpodobně pouze projde zažívacím traktem. Pokud by se u dítěte objevilo zvracení, bolest břicha, koliky, potíže s polykáním nebo pitím, obtížné či bolestivé močení, neprodleně navštivte lékaře.

Komentáře uživatelů ...

Lucineckaa
21. 6. 2011 22:03:32
moc děkuji, uklidnila jste mne... Malá je v pořádku, klidná, veselá...ale noc pro mne bude krušná
4. 7. 2011 18:38:00
Dobry den ak vas to ukludni tak moja dcerka ked mala 10 mesiacov si dala dole nausnicu a spapala ju a to este ma ta nausnica aj ocko. Ked som to zistila po marnom hladani lebo par krat si ju dala uz dole ale vzdy som ju nasla, isli sme na pohotovost- tam nam spravili rengen a bola tam v brusku ale bola zavreta a tak nehrozilo ze daco poskrabe tak nas poslali domov s tym ze jej mam dat poriadnu porciu struhanej surovej mrkvy a jablka a aspon polku celozrnneho rohlika. A na druhy den rano ju vykakala :D. Od vtedy si tie nausnicky ani nevsimla a pre istotu sme ich dali "zamknut" aby ich tak lahko nedala dole.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí