2689  3. 6. 2009 17:55:10

Absencia menštruácie po kyretáži

Dobrý deň, chcem sa opýtať, že čím môže byť spôsobené to, že po potrate mi robili kyretáž 1. apríla a ešte stále sa menštruácia nedostavila. Už som z toho nervózna. Mám aj bolesti v podbrušku, také miernejšie, akoby som už mala menštruáciu dostať. Ďakujem za odpveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie je to nič neobvyklé. Ak sa po 6 týždňoch od kyretáži menzes nedostavil, tak je nutná kontrola u lekára, aby vás vyšetril a poprípade menzes vyvolal.

Komentáře uživatelů ...

4. 6. 2009 9:26:10
Dobry den,zaujal ma vas problem pretoze ja mam presne taky isty,kyretaz mi robili 7.aprila/ ale robili mi ju dvakrat pretoze ma zle vycistili/ tiez ako aj vam sa mi este nedostavila menstruacia.Bola som uz aj pri lekarke,dala mi aj vyvolavacku, zatial presli 2 tyzdne od injekcie,ale menstruacia este neprisla.Dufam,ze to nakoniec dobre dopadne.
5. 6. 2009 22:16:21
Dobry, kyretaz 2x,tak to som este tiez nepocula..to ste si teda vytrpeli..je mi to luto.V kolkom tyzdni ste boli? Ja som este na vyvolavacku nebola,ale chystam sa zajst k lek. v pond.Drzim vam palce a tiez dufam, ze to bude ok, ved raz hadam musi prist.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky