2730  4. 6. 2009 22:41:55

Bolesť v podbrušku, hnedý výtok a zvýšená teplota

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, mám bolesť na ľavej strane podbruška, zvýšenú teplotu 37,3 a hnedý výtok a žalúdočnú nevoľnosť. Bojím sa či to nie je mimomaternicové tehotenstvo.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
A nie ste náhodou v strede cyklu. Lebo tieto príznaky úplne sedia na priebeh ovulácie, takto totižto môže upozorniť na seba, práve ovulácie a je to normálne!!! Netreba s tým nič robiť. Ale pokiaľ nie ste a menštruácia vám mešká, tak či sa jedná o tehotenstvo, tak to nám povie buď tehotenský test alebo len vyšetrenie u lekára.

Komentáře uživatelů ...

15. 6. 2009 21:50:08
dobrý deň volám sa lucia a mam taky problém že mi meška menzes už týžden a mala som hnedy výtok. bolia ma prsia a bradavky a chodim stale močiť? tehot.test som si robila ale je negatívny môže mi poradiť nieaky odborník že čo to môže byť? veľmi pekna ďakujem za radu
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 6. 2009 18:45:05
Je to typický pred menštruačný syndróm. Ak sa to u vás objavuje pred každou menštruáciou dá sa to upraviť liekmi. Ale možné je aj tehotenstvo, tieto príznaky sú úplne totožné. Takže ak vám už viac ako 7 dní mešká menzes tak navštívte lekára.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky