27575  25. 7. 2011 15:36:01 - katy30

Má 2 roky a stále cvičí

Dobrý deň,
moja dcerka ma 2 roky a stale cvici brucho (od mala dvíha nohy) denne spravi 200-300brusakov nerobi to stale, ale poberie sa postele a dvíha tam nohy potom vstane a zase za pol hodinu ide dvihat nohy. Brucho ma strasne tvrde. Môže jej to nejak uskodit? Neviem ako jej to mam zakazat aj ked zaspava tak stale dviha nohy
a ked niekedy beha po vonka tak sa stazuje na brucho, tak neviem ci to nema s toho cvicenia. Môže jej to nejako uskodit alebo ju mam nechat tak nech cvici?

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Podle mě ji to během pár měsíců přejde. Nemělo by to mít vliv na jakýkoliv vývoj. Bříško má pravděpodobně tvrdší protože je svalnatější než u ostatních dětí.

Komentáře uživatelů ...

28. 7. 2011 19:18:12
no ona tak cvici uz rok a pol ....tak som zacala rozmyslat ci jej to neublizi vo vyvoji...a dakujem za odpoved
31. 7. 2011 22:20:50
ahoj aj moja mala cvici ale az tak vela nie a ma tiez tak tvrdsie brusko o 3 mesiace bude mat 2 roky a obcas ju zaujmem s niecim inym oblubenou hrackou aklebo jej masirujem- hladim brusko. Aj ja som sa na to pytala ale tiez mi doktorka povedala ze raz ju to prejde a hlavne nasilu nezekazovat lebo to bude robyt este castejsie raz som jej zastavyla nozicky a pekne ju ulozila do postielky a dala jej dobru noc a ona sa zcala bavyt tym ze dvyhala nozicky este rychlejsie a viac ked som jej povedala nono haja tak este zrychlila tak som to vzdala a po tyzdni to robi iba obcas.Chce to casu.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí