2888  12. 6. 2009 17:25:35

Častá menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je nutné jít na gynekologii. Mám hodně často menzes. Třeba po dvou dnech co mi to skončí to mám znovu. Nebo teďka po 15 ti dnech. Nechci tam jít, ale všichni mi radí, že bych měla. Prosím poraďte mi, předem děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak takýto stav určitě není fyziologický a už dávno jste s tím měla něco dělat. Problém může být např. V hormonech a stačili by léky a vy by jste mohla mít normální 28 dnový cyklus jako všechny ostatní ženy.

Komentáře uživatelů ...

13. 6. 2009 12:30:46
ahoj no tak to by som rasej sla lebo to neni urcite dobre ked to mas takto .... moze tam byt silny zapal alebo vselico ine.... a to neni sranda ved to tam nic neni u gynekologa nic sa neboj ja som tam uz bola 100 krat a to mam 26 nic sa neboj ale urcite k nemu hned chod ... mozno ti vezme vzorky vyteri,spravy sono a bude to ok ....
22. 7. 2009 21:34:26
Dobrý den, ráda bych se zeptala, když sem měla nechráněný pohlavní styk a neberu HA a myslím si, že bych mohla být těhotná, ale nejsem si jistá. Od prvního dne, když otěhotním, tak za jak dlouho mi zjistí gynekolog, že jsem těhotná? A Do kdy se dá jít na interupci, jelikož bych otěhotněla s někým s kým nemůžu mít dítě.Ráda bych se Vás zeptala, jak mi to na gynekologii zkistí, že jsem těhotná, když sme jen krátce.Děkuji moc.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky