2950  16. 6. 2009 11:47:38

Vynechanie antikoncepcie a bolesti prsníkov

Dobrý deň! Chcela by som sa Vás opýtať, tento mesiac som vynechala antikoncepciu. S partnerom sme sa snažili vydržať, no možno na 2/3 sekundy bol vo mne a to som sa pred tým ešte uistila či je úplne suchý a či z neho žiadne "kvapôčky lásky" nejdú. Momentálne mám problémy s prsiami, pretože ma strašne bolia bradavky. Kamarátka mi povedala, že to môže byť ovuláciou len mňa ešte takto pri tom nič nebolelo, tak sa vás chcem spýtať, či sú takéto príznaky a či môžu nastať len tak prvý krát u mňa napr. Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako sa hovorí, všetko je raz po prvé a ja si myslím, že to jednak môže byť aj ovuláciou,lebo je to normálny jej príznak (okrem mnoho ďalších), ale jednak je to aj dôsledok vynechania antikoncepcie. Takže Zmena hormónov v tele môže zareagovať aj takto, že bradavky alebo prsia sú na dotyk citlivejšie.

Komentáře uživatelů ...

21. 2. 2011 13:47:46
Dobrý deň, antikonc.tabletky užívam 7-my rok, z toho som vynechala tabletky pod dozorom gynekolog.lekára na 3 mesiace. Všetko prebehlo úplne v poriadku. Po 3 rokoch užívania, som teraz vynechala tabletky na asi 3 mesiace a problém je v tom, že ma veľmi bolia vaječníky, trvá to asi 3-4 dni. Nikdy som predtým problémy, či už s antikoncepciou alebo menštruáciou nemala. Ďakujem za radu.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky