29645  15. 9. 2011 15:14:05 - Hierous

Co je to prosím HPV?

Dobrý den,
je mi 21 let a spal sem ze 3 ženamy. jednou z kondomem ostatníma bez ochrany ale sou 100% duvěrné takže riziko pohlavní nemoci bych mohl aji vyloučit. Nicméně od poslední je to asi 4-5 mněsíců a na penise asi uprostřed z levé srany na kužičce se my udělalo něco o velikosti asi 2 mm a vypadalo to stejně jak bedar třeba. Býlý pupínek tak sem tomu něvěnoval pozornost a mněl sem to tam asi cca 1 mněsíc. A před pár dny se to začalo mněnit stylem, že hlavička se zmenčila a jako by to napuchlo trošku a tět je to citlivé a na dotek a je to zarudlé. Když sem si přečítal články o pohlavních chorobách tak mně nejvíc sedělo HPV.
Prosím o radu v tomto problému a v případě doložím fotografie.
Děkuji Lukáš.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
na genitální bradavice to nevypadá, ale bez fotky můžu těžko posuzovat. Bylo by vhodné navštívit dermatovenerologa. Diagnostikovat si něco sám, bez lékařského vyšetření není moc rozumné.

Komentáře uživatelů ...

15. 9. 2011 17:15:20
Neostáva Vám nič iné, len navštíviť urológa a ak to ozaj bude genitálna bradavica ako prejav hpv, tak vám ju odstráni. HPV ste kľudne mohli chytiť aj spôsobom aký ste popísali. Daná žena nemusela o tom, že má hpv vírus vedieť.
15. 9. 2011 21:47:15
Ženy jsou důverné a proto nejsou nemocné. To je snad k smíchu, ne? Proč nejdeš k doktorovi.
Hierous
16. 9. 2011 6:48:07
Tak samozřejmně že nejsou nemocné nic nevilučuji,jen by mně zajímalo co to je neco co vám to připomíná....

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie