29680  16. 9. 2011 12:48:10 - TheKubriel

Ejakulácia

Zdravím.
Už som to sem raz písal ale nebjasnila sa to. Takže mám 13 a masturbujem tak asi raz do tyzdna.Problém ale je že ked masturbujem a prežívam orgazmus tak to proste dlho nevydržim a ejakulujem. To je ale menší problém pretože podľa môjho pozorovania neejakulujem semeno ale iba moč. Je to žltkasté a páchne to ako moč. Potom prestane erekcia a proste koniec. Neviete mi poradit co s tým?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
moč zcela jistě neajakulujete. To, že tvz. "dlouho nevydržíte" není ve Vašem věku žádný problém, později se stav upraví. Ve Vašem případě bych doporučoval se svěřit jednomu z rodíču a společně navštivte lékaře.

Komentáře uživatelů ...

16. 9. 2011 13:01:46
1. Ejakulaci předchází orgasmus. Jaksi nejde, abys měl ejakulaci a neměl orgasmu. Orgasmus - to je několika vteřinový zvláštní pocit v ve chvíli, kdy z tebe něco vyteče (semeno). Orgasmus trvá cca 5 vteřin A tyto dvě věci, orgasmus a ejakulace, nelze od sebe oddělit. Tedy orgasmus máš. 2. Semeno je v tvém případě 13ti let pár kapek průhledné bezbarvé řídké tekutiny, která se ani nedá nezývat semenem. To vypadá opravdu trochu jinak u dospělého. Semeno skutečně je vůně a chuti nevábné, proto je celekm složité, pro některé dívky semeno polykat, protože z toho zvrací. Je to hnusný. Takže mám dojem, že jsi naprosto zdravý a vše u tebe funguje jak má.
16. 9. 2011 13:38:09
nemůžeš ejakulovat moč, máš prostě řídké semeno, které by nemělo páchnout, pokus se to nafotit
16. 9. 2011 14:15:36
a ochutnal jsi to?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie